Kinght Opublikowano 26 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 26 Lipca 2018 Imię:Kacper Aktualny wiek:18 Krótkie przedstawienie się: No witam i dzień dobry jestem Kinght starsi gracze MTA mogą mnie pamiętać z gangów takich jak SVM, NEPLA, Y itp. PO dłuższej przerwie postanowiłem powrócić lecz nie tak do grania jak do pomocy przy serwerze MTA więc gdy będzie taka okazja będę startował na Moderatora. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: MTA swoją rozgrywkę zacząłem w Grudniu 2015r., na Forum zawitałem w Styczniu roku 2016, i wracam po przerwie. Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Na pewno to że jest dobrze zarządzana i nie upada, grałem na wielu serwerowniach i serwerach paru z nich historia nie była ciekawa. Dodatkowe informacje: Można zadawać pytania jeżeli ktoś chce . 1
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 27 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. --- [!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!
Właściciel GET Opublikowano 27 Lipca 2018 Właściciel Opublikowano 27 Lipca 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. --- Prosimy o cierpliwość w nadaniu ponownie rangi - nie zawiedź nas!
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi