Skocz do zawartości

[KOSZ] Animacja śmierci z GTA V

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wychodzę z propozycją o usunięcie tej useless animacji zgonu, wygląda to moim zdaniem tragicznie. Ciągnie to za sobą, brak możliwości zbierania rzeczy z innych gracy, tak wiem to na pewno można jakoś naprawić, ale nie róbmy z GTA SA jak jakieś cebulaki GTA V.  Wróćmy do starego systemu dedów, dodatkowo dodam sondę która pomoże podjąć nam decyzję:

http://sonda.hanzo.pl/sondy,272805,GTTE.html

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Przywróćcie starą animacje, po co robić z GTA:SA GTA V? Do tego mnóstwo bugów z tym jest..

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

dla mnie też ta animacja jest bez sensu, nie wiem co to ma na celu, a mogę się założyć że to nie jest pierwszy bug z nią związany

edit: pozatym, jest to nowa rzecz która nie było wcześniej testowana, macie chyba jakiś serwer testowy c'nie? dlatego proponuje na ten moment oddać nam starą animacje, a nową pobawić się poza serwerem głównym

Edytowane przez johnathan
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nie wiem co wy do niej macie xD jak dla mnie jest przydatna ponieważ macie kilka sekund żeby jeszcze dać info ludziom z ekipy gdzie jest osoba która was zabiła lub też co robi...bugi zawsze będą ale są stale naprawiane więc cierpliwości.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

To nie są jakieś poważne bugi, których nie da się załatać. Animacja to nie tylko powrót do GTA V, ale także jak napisał banan kwestia efektywności i zobaczenia, kto gdzie jeszcze jest. Aktualizacje na serwerze są ciągle w ostatnim czasie, więc nie narzekałbym.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Owszem, jest dużo aktualizacji ale (moim zdaniem) przez ten bug z brakiem możliwości lootowania ciał nie gra się zbyt przyjemnie

Opublikowano
10 minut temu, Nesty napisał:

zobaczenia, kto gdzie jeszcze jest.

Trochę bez sensu, ktoś chce sobie posiedzieć z awp zabije kogoś i od razu wie gdzie jest i może przyjść i wie dokładnie gdzie jest przeciwnik, zawsze jak się kampiło był ten element zaskoczenia, nikt nie wiedział gdzie siedzisz i mogłeś strzelać jak do kaczek :D a teraz zabijesz kogoś i od razu wie gdzie jesteś.

Rozumiem że tak można zmienić pozycje czy coś i nie siedzieć w 1 miejscu ale są osoby które lubią sobie po kampic, a przecież to nie jest nic złego.

Ja jestem też za tym żeby to usunąć lub przebudować to tak, żeby po śmierci gracza nie pokazywało położenia zabójcy.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Goku zadaniem snajpera jest nie dać się wykryć poza tym snajper zawsze jest na odległości +150-200m a nie 50 żebyś przez 2-3 sekundy zobaczył gdzie jest xD 

• Właściciel
Opublikowano
11 minut temu, johnathan napisał:

Owszem, jest dużo aktualizacji ale (moim zdaniem) przez ten bug z brakiem możliwości lootowania ciał nie gra się zbyt przyjemnie

To nie jest bug jakiś, który nie da się naprawić. Właśnie testuję z bananem tę kwestię i ją do końca rozwiążę. Cierpliwości.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności