GET-BogiemNarządNałogiem<3 Opublikowano 9 Grudnia 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Imię: Dariusz Aktualny wiek: 16 Krótkie przedstawienie się: Cześć nazywam się Darek. Chodzę do 1 technikum. Moje zainteresowania to motoryzacja. Na sieci gram już bardzo długo i jestem dość spokojnym graczem, no czasami zdarza mi się mieć jakiś odpal, ale staram się trzymać nerwy na wodzy. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Na sieć dołączyłem prawie 2 lata temu. Gram na serwerze FG DayZ (MTA) Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Głównie właściciela. Nie poddaje się pomimo trudnych przeszkód. Cenię też całą ekipę FG, zawsze są do dyspozycji i można na nich liczyć. Dodatkowe informacje: [ JEŚLI NIE UWZGLĘDNIŁEŚ CZEGOŚ W PODANIU, MOŻESZ TO TU WPISAĆ ] Edytowane 9 Grudnia 2017 przez peRM
Właściciel GET Opublikowano 9 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 9 Grudnia 2017 Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. --- [!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!
Szyderca Opublikowano 11 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Grudnia 2017 Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. --- Prosimy o cierpliwość w nadaniu ponownie rangi - nie zawiedź nas!
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi