Skocz do zawartości

[KOSZ] Rekrutacja do Smoke Weeders |ON!|

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CO OFERUJEMY ?
                                                                     -Skin grupowy. 

- 2 bazy!

- Wypady na crashe, traine

-Jazdy Top carami

WYMAGANIA!

+13

+1.0 KD

:Podanie

Imię:

KD:

Umiejętności:

Strzelanie:

Kierowanie:

Latanie:

Coś o sobie:

Opublikowano

Imię: Patryk

KD: 1.50

Umiejętności: Znam tryb DayZ na wylot. Gram na serwerze od roku. Umiem bardzo dobrze strzelać oraz kierować pojazdami.

Strzelanie: 10

Kierowanie: 10

Latanie: 5

Coś o sobie: Mam na imię Patryk jestem osobą z dużym dystansem do siebie. Mam dobre poczucie humoru. Jestem aktywny na różnego rodzaju wydarzeniach np resety aut czy jakieś eventy serwerowe.

Opublikowano
23 godziny temu, Maniuś1233 napisał:

Imię: Patryk

KD: 1.50

Umiejętności: Znam tryb DayZ na wylot. Gram na serwerze od roku. Umiem bardzo dobrze strzelać oraz kierować pojazdami.

Strzelanie: 10

Kierowanie: 10

Latanie: 5

Coś o sobie: Mam na imię Patryk jestem osobą z dużym dystansem do siebie. Mam dobre poczucie humoru. Jestem aktywny na różnego rodzaju wydarzeniach np resety aut czy jakieś eventy serwerowe.

Odrzucam.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności