Melluś Opublikowano 19 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2017 CO OFERUJEMY ? -Skin grupowy. - 2 bazy! - Wypady na crashe, traine -Jazdy Top carami WYMAGANIA! +13 +1.0 KD :Podanie Imię: Wiek: KD: Umiejętności: Strzelanie: Kierowanie: Latanie: Coś o sobie:
Maniuś1233 Opublikowano 20 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2017 Imię: Patryk Wiek: 17 KD: 1.50 Umiejętności: Znam tryb DayZ na wylot. Gram na serwerze od roku. Umiem bardzo dobrze strzelać oraz kierować pojazdami. Strzelanie: 10 Kierowanie: 10 Latanie: 5 Coś o sobie: Mam na imię Patryk jestem osobą z dużym dystansem do siebie. Mam dobre poczucie humoru. Jestem aktywny na różnego rodzaju wydarzeniach np resety aut czy jakieś eventy serwerowe.
Melluś Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 21 Listopada 2017 23 godziny temu, Maniuś1233 napisał: Imię: Patryk Wiek: 17 KD: 1.50 Umiejętności: Znam tryb DayZ na wylot. Gram na serwerze od roku. Umiem bardzo dobrze strzelać oraz kierować pojazdami. Strzelanie: 10 Kierowanie: 10 Latanie: 5 Coś o sobie: Mam na imię Patryk jestem osobą z dużym dystansem do siebie. Mam dobre poczucie humoru. Jestem aktywny na różnego rodzaju wydarzeniach np resety aut czy jakieś eventy serwerowe. Odrzucam.
Melluś Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2017 PROSZĘ O USUNIĘCIE TEGO TEMATU.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi