Właściciel GET Opublikowano 13 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 13 Listopada 2017 4 minuty temu, RivEk napisał: Czy jest sens robic ten reset co 72h ? Przewiduje, że te auta będą stały na respach, ponieważ grupy będą sępili części. Może przez pierwsze resety auta znikną, a potem ? Potem to będą stać na respach bez użytku na te "2 dni przed resetem" oraz nie będzie po jakimś czasie takiej walki o nie ;/ Nie pisz głupot, bo to idiotyzm. Nie będą stać na respach, ale będzie to denerwować większości graczy. Ponadto przypominam, że można wyciągać części z aut...
KRVPSKI Opublikowano 13 Listopada 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2017 + @MentosToJa
RivEk Opublikowano 13 Listopada 2017 Wykluczony Opublikowano 13 Listopada 2017 @Nesty, mozna wyciagnac czesci z aut, ale potrzeba toolboxa, a 1 czesc np. opona = 1 toolbox minus. No a na lootowiskach jest mało tych itemków, więc nie znam osoby co wyciąga części z auta ;/
Właściciel GET Opublikowano 13 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 13 Listopada 2017 Przeglądając Wasze namioty łatwo jest sprawdzić, że macie nawet po 200 toolbox'ów. 1
RivEk Opublikowano 13 Listopada 2017 Wykluczony Opublikowano 13 Listopada 2017 No tak, 200 toobloxow. Ale każde auto, by odpalic musi miec 4 kola i silnik, czyli do wyjęcia 5 czesci, a np. ja mam baze z 15 slotami na auta i 15x5 to jest 75, wiec 75 toolboxow idzie w 3 dni, czyli starczy +/- na 2 resety tych unikalnych pojazdów.
Właściciel GET Opublikowano 13 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 13 Listopada 2017 Bo serwer nie ma być łatwy. 1 1
KRVPSKI Opublikowano 13 Listopada 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2017 Ja w bazie nie mam żadnego :v 1 1 1
Krystek Opublikowano 13 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 13 Listopada 2017 Fragujemy to jest przede wszystkim klasyka i prostota i to właśnie przyciąga tak wiele osób. 1
Dzejsoon Opublikowano 14 Listopada 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2017 Jak znak życie to piszesz tą propozycję bo nie masz fajnych aut. Pewnie jakbyś miał dobre auta też byś kisił w bazie a na lootowanie brałbyś tymczasówki a na 100% ty sam jeździsz tymczasowkami. Z tego co widzę to tymczasowkami poruszają się bambiki żeby coś zdobyc, okej może czasem dobre grupy jeżdżą tymczasowkami ale zdaje mi się że lepsze grupy jeżdżą tymczasowkami dlatego iż chcą poolutowac militarki itp, szukają nowych pojazdów do bazy.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2017 Każda grupa jeździ tymczasówkami??? Ja się nie spotykam z tym zjawiskiem. Na serwerze dużo jest grup które jeżdżą autami normalnymi, a w bazach są kiszone auta bo chyba mądry człowiek sam nie pojedzie top autem gdzieś nie?
GeForce Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2017 14 minut temu, M!k0 napisał: Każda grupa jeździ tymczasówkami??? Ja się nie spotykam z tym zjawiskiem. Na serwerze dużo jest grup które jeżdżą autami normalnymi, a w bazach są kiszone auta bo chyba mądry człowiek sam nie pojedzie top autem gdzieś nie? Każda grupa jeździ tymczasówkami??? Ja się nie spotykam z tym zjawiskiem. Na serwerze dużo jest grup które jeżdżą autami normalnymi, a w bazach są kiszone auta bo chyba mądry człowiek sam nie pojedzie top autem gdzieś nie? Wczoraj spotkałem bodajże 3-4 grupy które zamiast wyjechać czymś normalnym z bazy to sobie pojadą bobkiem 2 strzelców...przykładami takich grup są eP i MIB.Ponieważ ich nie zobaczysz na normalnym aucie nigdy...chyba że 2 dni przed resetem Godzinę temu, Xiaomi napisał: Jak znak życie to piszesz tą propozycję bo nie masz fajnych aut. Pewnie jakbyś miał dobre auta też byś kisił w bazie a na lootowanie brałbyś tymczasówki a na 100% ty sam jeździsz tymczasowkami. Z tego co widzę to tymczasowkami poruszają się bambiki żeby coś zdobyc, okej może czasem dobre grupy jeżdżą tymczasowkami ale zdaje mi się że lepsze grupy jeżdżą tymczasowkami dlatego iż chcą poolutowac militarki itp, szukają nowych pojazdów do bazy. Możesz zobaczyć albo przyjdź mi pod bazę i zobacz sobie że jeździmy tymi autami bo dla nas to tylko i wyłącznie auta bez wartości a dla innych to jest obiekt podniecenia itd...
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2017 Może nie mają nic z resetu?
Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 14 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2017 Tymczasówki zostały dodane dla nowych graczy, więc moim rozwiązaniem byłoby dodanie ich na rangę, czyli tylko "Newbie" mógłby się owym pojazdem poruszać, a takie top grupy, by już nie miały z nich pożytku. 4
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2017 @Uzillo dobry pomysł.
GeForce Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2017 24 minuty temu, Uzillo napisał: Tymczasówki zostały dodane dla nowych graczy, więc moim rozwiązaniem byłoby dodanie ich na rangę, czyli tylko "Newbie" mógłby się owym pojazdem poruszać, a takie top grupy, by już nie miały z nich pożytku. To może sie udać lecz żeby gracze mogli się bardziej zaklimatyzować to zamiast 12h dałym może 20h aby wbić rangę gracz 25 minut temu, M!k0 napisał: Może nie mają nic z resetu? byłem sprawdzać co mają w bazach i powiem Ci że biedy nie klepią
MentosToJa Opublikowano 14 Listopada 2017 Wykluczony Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) 4 godziny temu, SexyBanan napisał: Po 1 pisze się ,,rzadko'' Po 2. Wczoraj Skaya i kogoś jeszcze widzialem na publikach a nie patku czy czymś innym Jak już kogoś poprawiasz to skończ zdanie kropką. Ł i innych polskich znaków też nie znasz? Auta na rangi są bezsensu. Bez sensu ograniczać graczy. Sam jechałeś topke bo to rpg teraz, a sam chcesz robić rpg z fraga... Edytowane 14 Listopada 2017 przez MentosToJa
Lumcia Gumcia Opublikowano 14 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2017 Zmniejszyć limit pojazdów w bazach + dodać maksymalną liczbę baz, które mogą być na mapie, a bazy właściciela, który nie pojawił się załóżmy przez miesiąc usuwać. Można też pomyśleć nad usunięciem baz na zawsze. Wiem, że ta oferta jest ze względów finansowych, ale chyba dużo osób przyzna, że liczba baz jest przesadzona i to bardzo. 2
lcarix Opublikowano 14 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2017 popieram zminiejszenie limitów w bazie aut ale nie wiem czy serwer może sobie pozwolić na limit baz tak samo jak ktoś wydał kasę na bazę na zawsze to raczej nie zwrócą mu teraz tego także ten pomysł odpada
System Opublikowano 14 Listopada 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 14 Listopada 2017 To może w ogóle strasznie zmniejszyć liczbę pojazdow. Przecież to dayz gdzie każdy pojazd powinien być unikalny. A co do limitu baz były ostatnio zmniejszane
GeForce Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2017 1 godzinę temu, Lumcia Gumcia napisał: Zmniejszyć limit pojazdów w bazach + dodać maksymalną liczbę baz, które mogą być na mapie, a bazy właściciela, który nie pojawił się załóżmy przez miesiąc usuwać. Można też pomyśleć nad usunięciem baz na zawsze. Wiem, że ta oferta jest ze względów finansowych, ale chyba dużo osób przyzna, że liczba baz jest przesadzona i to bardzo. Była już zmieniana ilośc aut w bazach...rozwiązanie jest dobre czyli : usunięcie kilkunastu aut aby było ich mniej 1
Rekomendowane odpowiedzi