[t]hc_< Opublikowano 9 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2017 Imię: AdrianWiek: 19 Pochodzę z serwera: MTA: DayZOd kiedy u nas grasz: 28.08.2016Za co cenisz naszą sieć: Za dobrej jakości serwery, świetną administrację oraz dopilnowanie porządku na każdym z serwerów oraz utrzymywaniu miłej atmosferyDlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Jestem na sieci już ponad rok, spędzam sporo czasu na serwerze MTA oraz często zaglądam na forum, liczba moich postów nie jest jakaś zaskakująca, dlaczego ? staram się aby moje posty były sensowne oraz dostosowane do danego tematu, nie zaśmiecam nie potrzebnymi postami w celu " zwiększenia liczby postów - reputacji na forum "Inne informacje o sobie: Cześć ! , Mam na imię Adrian, Pochodzę z Wielkopolski konkretnie z Krotoszyna, interesuję się sportem oraz motoryzacją w wolnych chwilach lubię się też pobawić przy komputerze m.in konfigurowanie serwerów po przez amx. Jestem osobą miłą, ambitną oraz komunikatywną, nie mam problemu w nawiązaniu kontaktu z obcymi mi osobami, lubię też pomagać innym osobom nie zależne czy to świat wirtualny czy realny.
Właściciel GET Opublikowano 10 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 10 Listopada 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Właściciel GET Opublikowano 11 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 11 Listopada 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi