Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 5 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) ... Edytowane 5 Listopada 2017 przez OgraNee Krystek, 5 Listopada 2017 Nie CHumoru tylko Humoru.
Dominiczek; Opublikowano 5 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) 3 godziny temu, OgraNee napisał: Ok no to zaczynam. Nick: OgraNee Wiek: 15,3/4 (15.11 urodziny) KD Ratio: 0.00 (Bardziej lubię itemy zbierać :P) Umiejętności Strzeleckie: 7/10 Umiejętności w prowadzeniu pojazdów lądowych: 4/10 (Nie potrafię, i nie lubię) Umiejętności w prowadzeniu maszyn powietrznych: 4/10 (j.w nie lubię i nie umiem) Czas, jaki mogę przeznaczyć na grę?: Weekendy, zazwyczaj 3h znajdę Mikrofon + Mutacja?: Jak najbardziej. Poczucie humoru?: Oczywiście Coś o sobie?: Jo, mam na imię Dominik jestem przed 16, gram w MTA dobre 2 tyg. Uważam się za osobę spokojną (lecz czasem się denerwuję). Gram w CSGO, MTA, League of Legends, Fortinite: Battle Royale (nie za często), PAY DAY 2, Rocket League, South Park: The Stick of Truth. Rozpisałem się, myślę że to i dobrze. No to 5 @Krystek no sorry, literówka każdemu się zdarza @Mlodyy;) W jakich ekipach byłeś? Edytowane 5 Listopada 2017 przez Mlodyy;)
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) Godzinę temu, Mlodyy;) napisał: Edytowane 5 Listopada 2017 przez OgraNee
Rekomendowane odpowiedzi