Bicekk* Opublikowano 23 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 23 Września 2017 Imię: DenisWiek: 15 lat Pochodzę z serwera: MTA DayZOd kiedy u nas grasz: od 3-4 latZa co cenisz naszą sieć: Za najlepsze serwery w MTA/CSGO.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Ponieważ dużo wydaję na Sieć, Siedzę codzinnie na forum, Mam wiele postow.Inne informacje o sobie: Jestem Denis, mam 15 lat. Codziennie na Fragujemy siedzę około 3-12 godzin dziennie. Lubię grać w Piłkę nożną i Koszykowke, mimo tego mam czas na siedzenie na forum/serwerach Fg. Na forum mam konto około roku. 1
Właściciel GET Opublikowano 23 Września 2017 Właściciel Opublikowano 23 Września 2017 Wszystko ładnie i pięknie tylko problem wiesz w czym jest.
Bicekk* Opublikowano 23 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Września 2017 Teraz, Nesty napisał: Wszystko ładnie i pięknie tylko problem wiesz w czym jest. Czyli nie mam szans na StałegoBywalca? Kurde Je***y memo
Właściciel GET Opublikowano 23 Września 2017 Właściciel Opublikowano 23 Września 2017 Tutaj nie chodzi o jakiegoś idiotę Memo tylko o fakt, że jest sporo głosów świadczących o tym, że nie jesteś chociażby wobec mnie fair.
Bicekk* Opublikowano 24 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Września 2017 12 godzin temu, Nesty napisał: Tutaj nie chodzi o jakiegoś idiotę Memo tylko o fakt, że jest sporo głosów świadczących o tym, że nie jesteś chociażby wobec mnie fair. Czyli nie mam szans na Stałego?
Właściciel GET Opublikowano 24 Września 2017 Właściciel Opublikowano 24 Września 2017 A będziesz uczciwy i normalnie się zachowywał?
Bicekk* Opublikowano 24 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Września 2017 9 minut temu, Nesty napisał: A będziesz uczciwy i normalnie się zachowywał? Będę!Przy okazji możesz sprawdzić podanie o skrznki? I czy mogę postawić małą szopę w tym samym podaniu cos skrzynki.
Właściciel GET Opublikowano 1 Października 2017 Właściciel Opublikowano 1 Października 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie naszą siecią serwerów. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi