Zbuntowana Opublikowano 21 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 21 Września 2017 O co chodzi? Głosujemy w danej kategorii głosujemy na osobę która według was się najlepiej sprawuje na sieci i serwerach. Regulamin Zakaz głosowania na siebie W każdej kategorii można wybrać tylko jedną osobę Można zostawić max 2 puste pola Zakaz pisania zbędnych komentarzy Wzór Najlepsza osoba posługująca się ojczystym językiem, bezbłędnym: Człowiek miesiąca: Najlepszy Administrator: Najlepszy Moderator sieci: Najlepszy Global Moderator sieci: Najlepszy Opiekun Serwera: Najlepszy członek sędzia ocen demek: Najlepszy sędzia ocen screenów: Najlepszy super moderator: Najlepszy Admin Serwera: Najlepszy Admin TS3: Najlepszy Redaktor Sieci: Najlepszy Grafik Sieci: Najbardziej Pomocny użytkownik na sieci: Najbardziej kulturalna osoba na sieci: Najbardziej lubiana osoba na sieci: Najzabawniejsza osoba na sieci: Najpoważniejsza osoba na sieci : Największy płaczek na sieci : Największa mądrala na sieci : Najbardziej skryta osoba na sieci: Największy nolife sieci: Największy bot na sieci: Największy Spamer sieci: Najprzystojniejszy: Najładniejsza: Elita sieci będzie robiona pod koniec każdego miesiąca ! Zapraszam do głosowania! Głosy zostaną podliczone 1 października! Możliwe nagrody! 6 1
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 21 Września 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) Najlepsza osoba posługująca się ojczystym językiem, bezbłędnym: --- Człowiek miesiąca: --- Najlepszy Administrator: --- Najlepszy Moderator sieci: --- Najlepszy Global Moderator sieci: --- Najlepszy Opiekun Serwera: @Favorek <333 Najlepszy członek sędzia ocen demek: --- Najlepszy sędzia ocen screenów: --- Najlepszy super moderator: --- Najlepszy Admin Serwera: --- Najlepszy Admin TS3: @Mikell <333 Najlepszy Redaktor Sieci: @Zbuntowana Najlepszy Grafik Sieci: --- Najbardziej Pomocny użytkownik na sieci: @Nefretete Tak jak ona wprowadza w błąd nie wprowadza nikt XD Najbardziej kulturalna osoba na sieci: --- Najbardziej lubiana osoba na sieci: --- Najzabawniejsza osoba na sieci: @Dario203 Najpoważniejsza osoba na sieci : @Nesty Największy płaczek na sieci : @Nesty Największa mądrala na sieci : @Nesty Najbardziej skryta osoba na sieci: --- Największy nolife sieci: @kocham koniki <333 Największy bot na sieci: @kocham koniki <333 Największy Spamer sieci: @Paciaciak Najprzystojniejszy: @Favorek <333 Najładniejsza: @PsychoPatka. <333 //Szkoda, że nie można siebie wpisać Edytowane 22 Września 2017 przez ✡kek✡ 1 1 2 2
Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 21 Września 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Września 2017 Najlepsza osoba posługująca się ojczystym językiem, bezbłędnym: @Anx1ty Człowiek miesiąca: @Nesty Najlepszy Administrator: @WielBond Najlepszy Moderator sieci: @M!k0 Najlepszy Global Moderator sieci: @Anx1ty Najlepszy Opiekun Serwera: @unfuckingbelievable Najlepszy członek sędzia ocen demek: @BrOnEk Najlepszy sędzia ocen screenów: @BrOnEk Najlepszy super moderator: @Krystek Najlepszy Admin Serwera: Nie mam zdania Najlepszy Admin TS3: @Brayan^^ Najlepszy Redaktor Sieci: @Zbuntowana Najlepszy Grafik Sieci: Nie mam zdania Najbardziej Pomocny użytkownik na sieci: Nie mam zdania Najbardziej kulturalna osoba na sieci: Nie mam zdania Najbardziej lubiana osoba na sieci: Myślę, że @Nesty Najzabawniejsza osoba na sieci: @Nesty Najpoważniejsza osoba na sieci : @Krystek Największy płaczek na sieci: @Diox Największa mądrala na sieci : Nie mam zdania Najbardziej skryta osoba na sieci: Nie mam zdania Największy nolife sieci: Nie mam zdania Największy bot na sieci: Nie mam zdania Największy Spamer sieci: @Nesty Najprzystojniejszy: @M!k0 Najładniejsza: @Zbuntowana 6
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 21 Września 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Września 2017 Najlepsza osoba posługująca się ojczystym językiem, bezbłędnym: Ja Człowiek miesiąca: Ja Najlepszy Administrator: @WielBond Najlepszy Moderator sieci: Ja Najlepszy Global Moderator sieci: @Anx1ty Najlepszy Opiekun Serwera: @Heisenberg był, ale ja go lof Najlepszy członek sędzia ocen demek: Nie znam nikogo Najlepszy sędzia ocen screenów: Nie znam nikogo Najlepszy super moderator: @Krystek Najlepszy Admin Serwera: @kocham koniki Najlepszy Admin TS3: @Mikell Najlepszy Redaktor Sieci: Autor tematu Najlepszy Grafik Sieci: Ja Najbardziej Pomocny użytkownik na sieci: Ja Najbardziej kulturalna osoba na sieci: Ja Najbardziej lubiana osoba na sieci: @t r u t h q Najzabawniejsza osoba na sieci: Ja Najpoważniejsza osoba na sieci : Ja Największy płaczek na sieci : @SexyBanan Największa mądrala na sieci : @Nesty Najbardziej skryta osoba na sieci: @Nesty Największy nolife sieci: Ja Największy bot na sieci: @Nesty Największy Spamer sieci: @Jerychooo Najprzystojniejszy: Ja i @Krystek egzekwo Najładniejsza: Ja też 4 1
Mikell Opublikowano 21 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) Najlepsza osoba posługująca się ojczystym językiem, bezbłędnym: @WielBond Człowiek miesiąca: @Nesty Najlepszy Administrator: @Dario203 Najlepszy Moderator sieci: @Krystek Najlepszy Global Moderator sieci: Najlepszy Opiekun Serwera: Kek aka Dante. Tylko ma tak fikusny nick, ze nie idzie zaznaczyc. Najlepszy członek sędzia ocen demek: @BrOnEk Najlepszy sędzia ocen screenów: @BrOnEk Najlepszy super moderator: @Krystek Najlepszy Admin Serwera: @kocham koniki Najlepszy Admin TS3: @SŁOŃ Najlepszy Redaktor Sieci: @Zbuntowana Najlepszy Grafik Sieci: Najbardziej Pomocny użytkownik na sieci: @Nesty Najbardziej kulturalna osoba na sieci: @M!k0 Najbardziej lubiana osoba na sieci: @WielBond Najzabawniejsza osoba na sieci: @kocham koniki Najpoważniejsza osoba na sieci : @Nesty Największy płaczek na sieci : @Bicekk* @GoKuSoN Największa mądrala na sieci : @Anx1ty Najbardziej skryta osoba na sieci: @Nesty Największy nolife sieci: @SŁOŃ Największy bot na sieci: @mSm Największy Spamer sieci: @Nesty Najprzystojniejszy: @ja. Najładniejsza: @SniFT Edytowane 21 Września 2017 przez Mikell 4 1
Exon7771 Opublikowano 21 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 21 Września 2017 Najlepsza osoba posługująca się ojczystym językiem, bezbłędnym: @Anx1ty Człowiek miesiąca: @Nesty Najlepszy Administrator: @Dario203 Najlepszy Moderator sieci: @Krystek Najlepszy Global Moderator sieci: @Anx1ty Najlepszy Opiekun Serwera: @Favorek Najlepszy członek sędzia ocen demek: - Najlepszy sędzia ocen screenów: - Najlepszy super moderator: @Krystek Najlepszy Admin Serwera: @kocham koniki Najlepszy Admin TS3: @mSm Najlepszy Redaktor Sieci: @Zbuntowana Najlepszy Grafik Sieci: - Najbardziej Pomocny użytkownik na sieci: @Nesty Najbardziej kulturalna osoba na sieci: - Najbardziej lubiana osoba na sieci: @Krystek Najzabawniejsza osoba na sieci: @Nesty Najpoważniejsza osoba na sieci : - Największy płaczek na sieci : @Diox Największa mądrala na sieci : - Najbardziej skryta osoba na sieci: - Największy nolife sieci: @PoProstuProGamer Największy bot na sieci: - Największy Spamer sieci: - Najprzystojniejszy: - Najładniejsza: @Zbuntowana 5 1
Anx1ty Opublikowano 22 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Września 2017 Najlepsza osoba posługująca się ojczystym językiem, bezbłędnym: @Nesty Człowiek miesiąca: @Nesty Najlepszy Administrator: @JeDi Najlepszy Moderator sieci: @Krystek Najlepszy Global Moderator sieci: - Najlepszy Opiekun Serwera: - Najlepszy członek sędzia ocen demek: - Najlepszy sędzia ocen screenów: - Najlepszy super moderator: @Krystek Najlepszy Admin Serwera: Najlepszy Admin TS3: - Najlepszy Redaktor Sieci: @Zbuntowana Najlepszy Grafik Sieci: - Najbardziej Pomocny użytkownik na sieci: - Najbardziej kulturalna osoba na sieci: @Nesty Najbardziej lubiana osoba na sieci: Najzabawniejsza osoba na sieci: @Nesty Najpoważniejsza osoba na sieci : @Nesty Największy płaczek na sieci : Największa mądrala na sieci : @Mikell Najbardziej skryta osoba na sieci: Największy nolife sieci: @Nesty Największy bot na sieci: Największy Spamer sieci: Najprzystojniejszy: @Nesty Najładniejsza: @Zbuntowana 2 1
unfuckingbelievable Opublikowano 22 Września 2017 Zawieszony Opublikowano 22 Września 2017 Najlepsza osoba posługująca się ojczystym językiem, bezbłędnym: - Człowiek miesiąca: @Nesty Najlepszy Administrator: @JeDi Najlepszy Moderator sieci: @M!k0 Najlepszy Global Moderator sieci: @Anx1ty Najlepszy Opiekun Serwera: @unfuckingbelievable Najlepszy członek sędzia ocen demek: - Najlepszy sędzia ocen screenów: - Najlepszy super moderator: - Najlepszy Admin Serwera: @kocham koniki Najlepszy Admin TS3: @Mikell Najlepszy Redaktor Sieci: @Zbuntowana Najlepszy Grafik Sieci: - Najbardziej Pomocny użytkownik na sieci: @Nesty Najbardziej kulturalna osoba na sieci: - Najbardziej lubiana osoba na sieci: @Nefretete Najzabawniejsza osoba na sieci: - Najpoważniejsza osoba na sieci : @Nesty Największy płaczek na sieci : @WhiteNygga Największa mądrala na sieci : @Nesty Najbardziej skryta osoba na sieci: @JeDi Największy nolife sieci: @Nesty Największy bot na sieci: @WhiteNygga Największy Spamer sieci: @Nesty Najprzystojniejszy: @Paciaciak Najładniejsza: @Nefretete <3 4 1
Zasłużony Fragowicz DaniCalifornia Opublikowano 22 Września 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Września 2017 @unfuckingbelievable Milusio 1 1
kocham koniki Opublikowano 25 Września 2017 Wykluczony Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) Najlepsza osoba posługująca się ojczystym językiem, bezbłędnym: --- Człowiek miesiąca: @Zbuntowana Najlepszy Administrator: @ELSO Najlepszy Moderator sieci: --- Najlepszy Global Moderator sieci: --- Najlepszy Opiekun Serwera: @unfuckingbelievable Najlepszy członek sędzia ocen demek: --- Najlepszy sędzia ocen screenów: --- Najlepszy super moderator: --- Najlepszy Admin Serwera: @damixx_ Najlepszy Admin TS3: @Mikell Najlepszy Redaktor Sieci: @Zbuntowana Najlepszy Grafik Sieci: @MTD#2 Najbardziej Pomocny użytkownik na sieci: @Nesty Najbardziej kulturalna osoba na sieci: --- Najbardziej lubiana osoba na sieci: @Nefretete Najzabawniejsza osoba na sieci: @Paciaciak Najpoważniejsza osoba na sieci : @Nesty Największy płaczek na sieci : dante aka ✡kek✡ Największa mądrala na sieci : dante aka ✡kek✡ Najbardziej skryta osoba na sieci: @Nesty Największy nolife sieci: @Nesty Największy bot na sieci: --- Największy Spamer sieci: @Paciaciak Najprzystojniejszy: --- Najładniejsza: --- Edytowane 25 Września 2017 przez kocham koniki 4 1 3
Legendarny Fragowicz PoLaR Opublikowano 30 Stycznia 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi