CheRRy. Opublikowano 16 Września 2012 Zawieszony Opublikowano 16 Września 2012 Witam, mam pewien problem, bowiem pobierając różne demka, bądź HLTV próbuję je otworzyć za pomocą programu "All Player" i wyskakuje mi pewien komunikat "Brak jakiegoś kodeka (nie rozpoznałem jakiego) lub uszkodzony, zbyt dobrze nie podziałam" Wiem, że można pobrać brakujący kodek, ale jest to płatne. Następnie próbuję otworzyć demko za pomocą "Windows Media Player" tak dodatkowo mam win7, i również wyskakuje komunikat "Wybrany plik ma rozszerzenie (.dem) którego Windows Media Player nie rozpoznaje". Wie może ktoś jak naprawić ten oto błąd? I mam jeszcze takie pytanie, jakiego wy programu używacie? Podejrzewam, że większość z was używa Windows Media Player, więc może miał ktoś podobny błąd i wie jak temu zaradzic? Bardzo proszę o wszelką pomoc :)
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Gospoda do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi