unfuckingbelievable Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zawieszony Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Cześć załogo! Z uwagi na to iż serwer jest już praktycznie zrobiony, chciałbym wystartować z jego rozkręceniem. W związku z czym, chciałbym zacząć rozkręcać serwer.. Najlepszym sposobem było by wejść na serwer w gronie 6/8 osób i trochę pograć a ludzie sami powinni wchodzić Także pytanie z mojej strony, czy znajdzie się kilku chętnych by dziś w godzinach 17/18 wejść, troszkę posurfować przyczynić się do rozkręcenia ? Pozdrawiam ! 4
unfuckingbelievable Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 2 Sierpnia 2017 IP: 193.70.127.88:27015 lub surf.fragujemy.com Zapraszam, o 18 możemy się złapać
unfuckingbelievable Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Ja już idę na serwer, także widzimy się na miejscu
Właściciel GET Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Właściciel Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Występują obecnie problemy na serwerze w kwestii zakładki Internet, dlatego póki problem nie zostanie rozwiązany, serwer nie będzie prawidłowo funkcjonował. Pozdrawiam 1
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Byłem, grałem i próbowałem surfować - nawet to za dużo powiedziane. Więcej razy spadałem aniżeli śmigałem xD Ale nie powiem zabawa przednia! Więc jeśli ktoś chce dynamicznie działający serwer - meeeega płynnie, byłem pod wrażeniem, to zapraszamy! 2
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2017 @JeDi Ale w surfie nie ma nic trudnego! Chyba, że śmigasz na 500dpi i sensie 1.3 to rzeczywiście mogą być problemy 1
unfuckingbelievable Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 3 Sierpnia 2017 @Dante, wczoraj jak graliśmy to był cyrk Jak ktoś surfuje 1 raz to wiadomo że nie ogarnia, potrzebna jest wprawa, nie mniej jednak było śmiesznie a co do sensa to właśnie narzekał że ma za małego haha Panowie, dziś widzimy się na surfie?
kocham koniki Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Wykluczony Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Wpadliśmy z rT w nocy zobaczyć o co c'mon. Ale po 10 minutach sie poddalismy xD Dzisiaj wpadnę skosztować surfa po raz kolejny. Pozdro ;]
unfuckingbelievable Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 3 Sierpnia 2017 @kocham konikijeżeli nie masz większego doświadczenia w Surfowaniu, polecam zapoznać się z jakimś filmikiem how to surf Pierwszy lepszy
kocham koniki Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Wykluczony Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Spokojna Twoja Już kiedyś próbowałem tych surfów i mimo ze idzie mi kiepsko, to jakoś ogarniam. Problemem była chyba liczba graczy, bo w dwóch to żadna zabawa. Wpadne popołudniu, może będzie więcej ludu i złapie 'bakcyla'
unfuckingbelievable Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Wszystko spowodowane jest tym, że nie wyskakuje serwer w zakładce Internet, także gracze mogą wyjść tylko po IP albo po kimś ze znajomych, ale jak napisał Nesty, działamy i mam nadzieje że dzisiaj będzie to ogarnięte 1
Rtuś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Z surfem jak surfem podstawy ogarniam, ale trafić w wodę (nie pamiętam konkretnie mapy kolorystyka raczej egzotyczna taki piaskowiec;p) to było prawdziwe wyzwanie;D Spróbować spróbuje jeszcze raz , ale już widzę ten tilt;D
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Sensa zmienie i muszę spróbować ponownie! A poradniki to do śmietnika. Jak sam się nie nauczę, to nic z tego nie będzie. Trzeba automat wyrobić! P.S. Ale w dziurę trafiłem!!!! @unfuckingbelievable
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2017 4 godziny temu, JeDi napisał: Ale w dziurę trafiłem!!!! Cieszymy się!!!! Wiesz... poradnik ma tylko UKIERUNKOWAĆ Twe jakże ponad ludzie umiejętności surfu UWAGA Usuńcie obrażenia od upadku Swoją droga nie wiem czy tylko ta jedna mapka (surf_forbidden_ways_pz) ma to do siebie, że można się zabijać czy reszta też. Jeżeli wszystkie to proponowałbym zmienic nazwę na "SURF+RPG" czy coś w ten deseń.
unfuckingbelievable Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 3 Sierpnia 2017 24 minuty temu, Dante napisał: Cieszymy się!!!! Wiesz... poradnik ma tylko UKIERUNKOWAĆ Twe jakże ponad ludzie umiejętności surfu UWAGA Usuńcie obrażenia od upadku Niestety jeśli chodzi o obrażenia zostanie tak jak jest, na surfie tego typu urozmaica rozgrywkę falldamage i wymaga od Ciebie większego skilla Są oczywiście mapy w których jest to wyłączone, czy z poziomu Secretroomu można to wyłączyć
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Czyli jak rozumiem to ma być surf rpg? Szkoda. W takim razie nie będę tam zbyt często przesiadywał
unfuckingbelievable Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 4 Sierpnia 2017 @Dantegdzie masz napisane że jest to RPG ? Classic surf, bez żadnych modów
Właściciel GET Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Właściciel Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Do czasu naprawienia kilku problemów niezależnych od nas, surf dostał 4 sloty. Być może nastąpi zmiana IP, ale niekoniecznie - zobaczymy. Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi