Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć załogo!

Z uwagi na to iż serwer jest już praktycznie zrobiony, chciałbym wystartować z jego rozkręceniem.

W związku z czym, chciałbym zacząć rozkręcać serwer.. Najlepszym sposobem było by wejść na serwer w gronie 6/8 osób i trochę pograć a ludzie sami powinni wchodzić ;)

Także pytanie z mojej strony, czy znajdzie się kilku chętnych by dziś w godzinach 17/18 wejść, troszkę posurfować przyczynić się do rozkręcenia ? ;)

Pozdrawiam !

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Ja postaram się wbić :D 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Występują obecnie problemy na serwerze w kwestii zakładki Internet, dlatego póki problem nie zostanie rozwiązany, serwer nie będzie prawidłowo funkcjonował.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Byłem, grałem i próbowałem surfować - nawet to za dużo powiedziane. Więcej razy spadałem aniżeli śmigałem xD Ale nie powiem zabawa przednia! Więc jeśli ktoś chce dynamicznie działający serwer - meeeega płynnie, byłem pod wrażeniem, to zapraszamy!

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@JeDi Ale w surfie nie ma nic trudnego! :D 
Chyba, że śmigasz na 500dpi i sensie 1.3 to rzeczywiście mogą być problemy :P 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

@Dante, wczoraj jak graliśmy to był cyrk ^^ Jak ktoś surfuje 1 raz to wiadomo że nie ogarnia, potrzebna jest wprawa, nie mniej jednak było śmiesznie a co do sensa to właśnie narzekał że ma za małego haha :D

Panowie, dziś widzimy się na surfie? ;)

Opublikowano

Wpadliśmy z rT w nocy zobaczyć o co c'mon. Ale po 10 minutach sie poddalismy xD

Dzisiaj wpadnę skosztować surfa po raz kolejny. 

Pozdro ;] 

Opublikowano

Spokojna Twoja :D Już kiedyś próbowałem tych surfów i mimo ze idzie mi kiepsko, to jakoś ogarniam. Problemem była chyba liczba graczy, bo w dwóch to żadna zabawa. Wpadne popołudniu, może będzie więcej ludu i złapie 'bakcyla' :)

Opublikowano

Wszystko spowodowane jest tym, że nie wyskakuje serwer w zakładce Internet, także gracze mogą wyjść tylko po IP albo po kimś ze znajomych, ale jak napisał Nesty, działamy i mam nadzieje że dzisiaj będzie to ogarnięte :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Z surfem jak surfem podstawy ogarniam, ale trafić w wodę (nie pamiętam konkretnie mapy kolorystyka raczej egzotyczna taki piaskowiec;p) to było prawdziwe wyzwanie;D Spróbować spróbuje jeszcze raz , ale już widzę ten tilt;D 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Sensa zmienie i muszę spróbować ponownie! A poradniki to do śmietnika. Jak sam się nie nauczę, to nic z tego nie będzie. Trzeba automat wyrobić! :)

P.S. Ale w dziurę trafiłem!!!! @unfuckingbelievable

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
4 godziny temu, JeDi napisał:

Ale w dziurę trafiłem!!!!

Cieszymy się!!!! :D 

Wiesz... poradnik ma tylko UKIERUNKOWAĆ Twe jakże ponad ludzie umiejętności surfu :D

UWAGA
Usuńcie obrażenia od upadku :D

Swoją droga nie wiem czy tylko ta jedna mapka (surf_forbidden_ways_pz) ma to do siebie, że można się zabijać czy reszta też. Jeżeli wszystkie to proponowałbym zmienic nazwę na "SURF+RPG" czy coś w ten deseń. 

Opublikowano
24 minuty temu, Dante napisał:

Cieszymy się!!!! :D 

Wiesz... poradnik ma tylko UKIERUNKOWAĆ Twe jakże ponad ludzie umiejętności surfu :D

UWAGA
Usuńcie obrażenia od upadku :D

Niestety jeśli chodzi o obrażenia zostanie tak jak jest, na surfie tego typu urozmaica rozgrywkę falldamage i wymaga od Ciebie większego skilla :D Są oczywiście mapy w których jest to wyłączone, czy z poziomu Secretroomu można to wyłączyć ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Czyli jak rozumiem to ma być surf rpg?  Szkoda. W takim razie nie będę tam zbyt często przesiadywał :/

• Właściciel
Opublikowano

Do czasu naprawienia kilku problemów niezależnych od nas, surf dostał 4 sloty. Być może nastąpi zmiana IP, ale niekoniecznie - zobaczymy.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności