Skocz do zawartości

[KOSZ] Steam - Nie instaluje się

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, 

Zakupiłem nowy telefon, mianowicie chodzi o Samsung Galaxy J7. Nie mogę zainstalować aplikacji Steam na nim.

Mianowicie chodzi o to że w chrome pokazuje że aplikacja jest zainstalowana ale na telefonie jej nie ma.

https://zapodaj.net/e7c65df50906b.png.html

Jak widać na załączonym obrazku, zainstalowane ale nie ma aplikacji na telefonie.

O co chodzi jak to naprawić ma ktoś jakis pomysł?

Edytowane przez Scofield.
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Hmm, zobacz w sklepie "Moje gry i aplikacje" (obok wyszukiwarki masz takie trzy paski), wejdź w zakładke "Zainstalowane" i znajdź aplikacje Steama i kliknij "otwórz". 
Napisz co się stało po tym, może aplikacja jakoś jest na telefonie, ale nie wyświetla jej czy coś.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

W sklepie google play nie wyświetla, tak?
Masz jakąś kartę pamięci w telefonie, może coś z tym?

Opublikowano

Dlaczego instalujesz z poziomu przeglądarki? Spróbuj zainstalować z poziomy aplikacji "Sklep Play"

Opublikowano

Sprawdzić nie możesz? Musimy wykluczyć jakieś rzeczy. Jak będziesz pisać, że to bez różnicy to nigdy nie dojdziemy do rozwiązania.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pobierz aplikację steam na kompa (.apk), przerzuć na telefon i tak spróbuj zainstalować

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności