Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) [ Formalności przed zakupem usługi ] Akceptacja regulaminu usług: tak Twój nick w MTA: qq.kamzo Twój login w MTA: Kamzo Twój serial w MTA: A5523CA32F145D6B6BAF862A857384E3 [ Informacje o bazie ] Rodzaj płatności: paypal Nazwa gangu: qqTEAM Wielkość bazy: duża Położenie bazy: na wodzie Lokalizacja bazy: a) Jedyna rzecz do usunięcia b) d) Pozostałe dodatki do bazy Most ruchomy na hasło [ maks 3 mosty - 1 x 5 PLN ]: TAK, 1 Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez Kamzo
Właściciel GET Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Właściciel Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Twój wniosek o zakup bazy został przyjęty do realizacji. Trwa weryfikacja potwierdzająca dokonanie wpłaty. O zatwierdzeniu płatności zostaniesz poinformowany w tym temacie. Jeżeli w ciągu 48h nie zostanie zaksięgowana, baza nie zostanie zrealizowana! --- [!] Prosimy upewnić się czy wpłata została dokonana prawidłowo. Potwierdzenie dokonania wpłaty prześlij w prywatnej wiadomości do @Nesty. W przypadku wpłaty za pomocą SMS, wyślij otrzymane kody zwrotne SMS. W przypadku wpłaty za pomocą PSC, wyślij poprawny kod 16-znakowy PSC. W celu przyspieszenia weryfikacji płatności za pomocą PRZELEW-u, prześlij na e-mail: [email protected] potwierdzenie wysłania przelewu w formie PDF.[!] Potwierdzenie przelewu można wygenerować, wchodząc na konto bankowe! GET, 1 Sierpnia 2017 Potwierdzam - 28 PLN ( prowizja pobrana przez paypal ). W związku z przyczynieniem się do progresu fragujemy, otrzymujesz 10% zniżki oraz dołączam do zamówienia 1 x małą skrzynkę. 1
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 W takim razie, do zamknięcia @close
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 No skoro zrobisz nam bazę to po co ma temat wisieć. Chyba, że zamierzasz tu poinformować mnie o postawieniu jej.
Właściciel GET Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Właściciel Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Wniosek musi być absolutnie. @KliXeR zrobi bazę.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Rozumiem. W takim razie za ile +/- można się spodziewać bazy? I gdzie mu napisać hasło itd.? @Nesty Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez Kamzo
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 @Nesty pytam ponownie, mam mu napisać na PW hasło itd? Z góry przepraszam za ten spam
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Pisałem dzisiaj z @Krystek i napisał mi, że jest to możliwe, a więc proszę @Nesty o zwrot pieniędzy i odrzucenie podania o bazę.
Krystek Opublikowano 1 Sierpnia 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 1 Sierpnia 2017 To prawda. Zapytał się mnie na PW w grze czy skoro baza jeszcze nie została postawiona, będzie możliwość zwrotu pieniędzy. Napisałem że raczej tak, ale równie dobrze mogę się mylić.
Właściciel GET Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Właściciel Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Gdybym nie potwierdził wpłaty to byłaby możliwość. Zapraszam: Hasło otrzymasz na PW po zrealizowaniu usługi. Pozdrawiam
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Proszę o usunięcie podania.
Właściciel GET Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Właściciel Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi