Bukaj2704 Opublikowano 15 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) Rekrutacja do |STM| ZOSTAŁA ||Otwarta|| Zapraszamy do składania podań! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Co oferujemy? Wymagania |STM| -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. 2 bazy 1 ogromną |drugą małą. | Sprawny mikrofon 2. Własny kanał TeamSpek | TeamSpeak 3 3. Miłą atmosfere | Wiek 15+ 4. Uczestniczenie w resetach pojazdów. | Ogar na ts i servie 5. Miłego Lidera i Vice Lidera|. | Wprowadzanie miłej atmosfery -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wzór podania -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Nick w grze : 2. ile masz lat: 3. Ile czasu grasz już na serwerze: 4. Ile czasu grasz w Mta:DayZ 5. Dlaczego my?: 6. Jak dobrze lootujesz (1-10) 7. Umiejętność strzelania (0-10): 8. Umiejętność kierowania (0-10): 9. Umiejętność latania (0-10):10. Dołożyłbyś się do bazy: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zapraszamy do pisania podań ------------------------------------------------------------------------------------------ Edytowane 17 Lipca 2017 przez Bukaj2704
Dzejsoon Opublikowano 15 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) 1. Nick w grze : Kalaumek 2. ile masz lat: 14 3. Ile czasu grasz już na serwerze: około 4miesiące ale miałem przerwę i nie pamiętam hasła lub loginu do poprzedniego konta i mam nowe konto wszystko od 0 4. Ile czasu grasz w Mta:DayZ około 1 roku 5. Dlaczego my?: Szukam teamu i zobaczyłem ze rekru do ekipy STM to napisałem 6. Jak dobrze lootujesz (1-10): 10 7. Umiejętność strzelania (0-10): 8/9 8. Umiejętność kierowania (0-10): 7/8 9. Umiejętność latania (0-10): 5/6 10. Dołożyłbyś się do bazy: jeżeli była by jakaś składka to oczywiście Edytowane 16 Lipca 2017 przez Kalaumka chce
Bukaj2704 Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2017 Podanie przyjęte
Anx1ty Opublikowano 24 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi