Skocz do zawartości

[Oddzielony] Skarga na gracza Mareczko : D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden za wszystkich wszyscy za jednego twoja grupa to próbuj ją ogarnąć i postawić do pionu. a jak ktoś nie potrafi się dostosować to "Gare muv aut of my boat"

Opublikowano
5 minut temu, Kinght napisał:

Jeden za wszystkich wszyscy za jednego twoja grupa to próbuj ją ogarnąć i postawić do pionu. a jak ktoś nie potrafi się dostosować to "Gare muv aut of my boat"

Źle zrozumiałeś, nie jest to moja grupa, jest to grupa Mentosa, ja tylko z nimi grałem

Opublikowano
Teraz, Sebek;) napisał:

Źle zrozumiałeś, nie jest to moja grupa, jest to grupa Mentosa, ja tylko z nimi grałem

Ale ty stworzyłeś grupę i byłeś jej "nowym" liderem tak?

więc byłeś za nich odpowiedzialny

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Kinght napisał:

Ale ty stworzyłeś grupę i byłeś jej "nowym" liderem tak?

więc byłeś za nich odpowiedzialny

Nie, nie stworzyłem grupy, nie byłem ich nowym liderem i nie byłem za nich odpowiedzialny

Edytowane przez Sebek;)
Opublikowano

Ale i tak jeden za wszystkich wszyscy za jednego było im przemówić do rozsądku albo po prostu odejść od W.R jak był jeszcze czas

Opublikowano
4 minuty temu, Kinght napisał:

Ale i tak jeden za wszystkich wszyscy za jednego było im przemówić do rozsądku albo po prostu odejść od W.R jak był jeszcze czas

Ciężko przemówić do rozsądku 5 typom

Opublikowano

Da się trzeba mieć trochę Oleju w mózgu i charyzmę.

Opublikowano
1 minutę temu, Kinght napisał:

Da się trzeba mieć trochę Oleju w mózgu i charyzmę.

Gdy bym próbował i tak bym nic nie zdziałał, bo te pięcioro typa chceli tylko wbić i dostać bana

Opublikowano

No to mogłeś opuścić grupę dobra kończę wywód bo spam zaczyna się robić.

Nich Nesty się wypowie chociaż jego wypowiedź jest już wystarczająca

Opublikowano

Same skargi od Ciebie.  Obserwuję Cię od jakiegoś czasu i pierwsze prowokujesz gracza, potem zaczynasz się z nim kłócić i nie wiem chyba chwalisz się tym że Jesteś dorosły, lecz po tym co piszesz wnioskuję że tak nie jest.

Opublikowano

Mogę to samo o Tobie powiedzieć, ciągle z kimś się kłócisz.
Chłopie, obejrzyj demko, a potem komentuj. A jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to zamilcz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności