Sevi aka. ^PaZo Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Pierwsze co będzie na potrzebne to program "FileZilla' pobrać go można z tej oto strony: http://www.dobreprogramy.pl/FileZilla,Program,Windows,13334.html No i oczywiście jakiś plugin , polecam ten spis: http://amxx.pl/pluginy/ . Teraz odpalamy filezille i robimy to co ja na screenach. Klikamy "Plik" a następnie "Menadżer Stron" Gdy już to zrobimy to wyskoczy na takie okienko w którym klikamy "Nowy Adres" Następnie wypełniamy pola: * W "Serwer" wpisujemy IP naszego serwera BEZ portu! * Okienko "Port" Zostawiamy puste. * Typ logowania zmieniamy na "Normalna" , na początku jest "Anonimowa" * W "Użytkownik" wpisujemy login do naszego serwera FTP * A w "Hasło" , hasło do naszego ftp. * Gdy już to zrobimy klikamy "POŁĄCZ"Połączyliśmy się z naszym serwerem . Dalej będzie bez zdjęć, ponieważ zajęłoby to dużo czasu. Teraz czas wgrać plugin na nasz serwer , ale jak to zrobić ? Już wam mówię. Plik z końcówką .amx wgrywamy do cstrike/addons/amxmodx/pluginsPlik z końcówką .sma wgrywamy do cstrike/addons/amxmodx/scriptingCzyli np. plugin.amx do cstrike/addons/amxmodx/plugins a plugin.sma do cstrike/addons/amxmodx/scripting Gdy już to zrobimy nadszedł czas na plik o nazwie "plugins.ini" który znajduję się w cstrike/addons/amxmodx/configs szukamy go i otwieramy >Prawy przycisk myszy>Podgląd/Edycja. i na jego końcu dopisujemy nazwę pluginu np. plugin.amxxZapisujemy i zamykamy.Teraz wystarczy tylko zrestartować serwer lub zmienić mapę i nasz plugin będzie już na serwerze. Poradnik by Sevi aka. ^PaZoUWAGA. Ten poradnik ma za zadanie pomóc "zielonym" i mam nadzieję że pomoże :)Poradnik całkowicie stworzony przeze mnie , pozwalam na kopiowanie na inne fora lecz proszę podać autora.
Właściciel GET Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Właściciel Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dobry poradnik, ale programista sam sobie poradzi. Poradnik dla newbie.
Sevi aka. ^PaZo Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Tak , wiem . Napisałem to :)
Właściciel GET Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Właściciel Opublikowano 18 Sierpnia 2012 I niekoniecznie trzeba wgrywać sma na FTP. Właśnie odwrotnie, odradzam. W razie włamu, masz autorskie pluginy i w jednej sekundzie masz już po nich. Zbędne i dla bezpieczeństwa trzymać u siebie na komputerze, tak jak ja to mam.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi