Krystek Opublikowano 26 Lutego 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Witam serdecznie. Jako iż zagroziłem że wyrobię tej grupie opinię, to robię to (co prawda, nie mówię tutaj o całej grupie). Wyżej wymieniona grupa postanowiła parę dni temu dołączyć do nas, tj połączyć się z nami. Przyszedł KeK'u, porozmawialiśmy no i zgodziliśmy się wszyscy jednocześnie. Wszystko ładnie pięknie, graliśmy siedzieliśmy na tsie i w ogóle. W dniu dzisiejszym nie jaki gracz PaniczTeh bił się dzisiaj do mnie, że mam go dodać do grupy również. Po podobno KeK'u rezygnuje z całego MTA jak i stanowiska, nie będzie więc grał. No ok, dodałem go bo przecież jest z grupy Scota, zaufałem im. Wchodzę później i okazało się że gracz Red, PaniczTeh doszli do nas z zamiarem okradnięcia naszej grupy/bazy. Jak chcieli tak też zrobili. PaniczTeh jak i Red darli mordy na swoim tsie, że złożyli nam namioty. Są świadkowie całego zajścia. Na chwilę obecną zbanowałem na 7 dni gracza PaniczTeh. Liczę na rozwiązanie tej sprawy i ukaranie. Piszę też to wszystko po to, aby ostrzec innych graczy przed nimi. EDIT. Red gada na PaniczTeh. PaniczTeh gada na Red. Jeden zwala na drugiego. Poza tym Red zastrzega że żaden ban mu nie straszny bo się odbanuje, i tu cytuję "Ja tutaj już nie raz miałem bana. Zresztą Ja z automatu dostanę ub". Edytowane 26 Lutego 2017 przez Krystek 1
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 26 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2017 no to niezłe dymy iksde *crying emoji* " Administracja nie odpowiada za wszelkie ustalane warunki czy postanowienia zawarte pomiędzy danymi grupami! Administracja nie odpowiada za wszelkie utraty przedmiotów lub pojazdów przez grupę nie z winy po stronie serwera! - Właściciel grupy jest odpowiedzialny w całości za wszelkie czyny dokonywane przez członków grupy. Właściciel grupy jest odpowiedzialny w całości za wszelkie udostępnianie haseł do baz." ps. literówka w tytule
Krystek Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor [MTA] Admin DayZ Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) "Zabronione jest okradanie baz" To po cholerę to wyskakuje w grze? Dla jaj? Nie chodzi o te itemy itd. Mam to gdzieś. Chodzi mi tylko i wyłącznie o ukaranie. Wiem że ich dodałem i w ogóle. Dobra, ale skoro widnieje "Zabronione jest okradanie baz". Edytowane 26 Lutego 2017 przez Krystek
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 26 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2017 "Nie wolno włamywać się i kraść itemów lub pojazdów należących do czyjejś bazy. " Dotyczy to tylko ludzi którzy nie są w grupie a jakoś okradli bazę (bug/ cheat/ lag), od zawsze wiadomo, że będąc w grupie można ją okraść. niezłixe dymixe (aż się przypomina gut olt tajms)
Krystek Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor [MTA] Admin DayZ Opublikowano 26 Lutego 2017 Będąc w bazie, po wyrzuceniu z grupy dany gracz nie ginie.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2017 Napisz to w błędach i bugach. A co do tej sytuacji to niestety Lider jest odpowiedzialny za tego kogo dodaje i z kim gra. 3
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 26 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2017
Krystek Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor [MTA] Admin DayZ Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłaszam się z prośbą o odbanowanie gracza PaniczTeh do czasu wyjaśnienia. Nie wiem zresztą czy jest sens tutaj coś pisać. Regulamin w tej kwestii, nie jest dla nas przychylny. Człowiek to dopiero zauważy, jak się z czymś takim zetknie.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 26 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2017 Odbanowany Brońcie panie Boże (tak to się chyba pisze iksde) zabraniać okradania baz przez członków drużyny, niedługo to nawet strzelić w bambika nie będzie można, ale "rozjaśnienie" regulaminu może być (tzn. inne opisane go lub coś w ten deseń).
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2017 Ja jestem ciekawy co będzie jak ludzie zaczną się tradeować, a z tym fake trady polecą. To będą skargi leciały.
GeForce Opublikowano 26 Lutego 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2017 Jak dla mnie...całe to zabraniane okradania baz jest bez sensu. Każdy lider powinien mieć trochę oleju w głowie i mieć zaufanie do ludzi w grupie,a nie że tak jak jest teraz...,,Dobra dam mu hasło nawet jak ojebie to wszystko dostaniemy z powrotem''. Moim zdaniem serwer powinien wrócić do starego porządku kiedy liderzy musieli uważać kogo przyjmują i nie dawać hasła do bramy pierwszej lepszej osobie.
Właściciel GET Opublikowano 27 Lutego 2017 Właściciel Opublikowano 27 Lutego 2017 Jest na własną odpowiedzialność, ale nie będziemy przecież pozwalać na perfidne oszustwa.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2017 Można to karać banem albo usunięciem skradzionych itemów.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 27 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2017 a wgl to nie powinno być wojen i na świecie powinien być pokój!!!1! ehe
Lumcia Gumcia Opublikowano 27 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) @WielBond pomyśl teraz tak. Jest sobie jakaś firma budowlana, która dostała zlecenie na zremontowanie domu. W domu jest zamontowany alarm, ale pracownicy musza go wyłączyć na czas pracy, aby się nie włączył. Jeżeli ktoś z pracowników postanowi okraść właściciela posesji, to nie podlega żadnej karze, bo alarm był wyłączony i właściciel pozwolił im pracować w jego domu? Nie, to się liczy jako kradzież i tak samo powinno być na serwerze. Ludzie z brudnymi zamiarami czyt. dojść do jakiejś grupy tylko po to aby ich okraść lub zwinąć namioty powinni być karani permem, tyle mam do powiedzenia w tym temacie. Edytowane 27 Lutego 2017 przez Lumcia Gumcia 3
VaDiMx Opublikowano 27 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2017 6 godzin temu, Mik0DCI napisał: Można to karać banem albo usunięciem skradzionych itemów. Ty coś o tym dobrze wiesz 1
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 1 Marca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2017 Nie okradłem was, tylko złożyłem namioty, a że mieliście jeszcze jedne na górze. Dodam że była beta. Ale to nie temat ja forum. 1
VaDiMx Opublikowano 1 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2017 3 godziny temu, Mik0DCI napisał: Nie okradłem was, tylko złożyłem namioty, a że mieliście jeszcze jedne na górze. Dodam że była beta. Ale to nie temat ja forum. Wziales eq i zwinales namioty, przyznaj sie.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 1 Marca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2017 Napisałem, to nie temat na takie kłótnie.
Trust Opublikowano 26 Czerwca 2017 Donator Opublikowano 26 Czerwca 2017 Wasza wina, kwestia zaufania. To jest DayZ MTA. Grając powinieneś wiedzieć, że nie można nigdy nikomu do końca ufać. A zwłaszcza jeżeli chodzi o wymianę. Najpierw zapoznaj się z zasadami DayZ, a potem wklejaj płacze. Jeżeli w ten sposób, liczyliście na rekompensatę, bądź ukaranie tych graczy, jesteś w błędzie. Powtarzam jeszcze raz, kwestia zaufania innym graczom. Przypomina to Ci coś XD? napisałeś to 2 sierpnia 2k16 pod jakimś tam tematem.
Rekomendowane odpowiedzi