MaSiiek Opublikowano 16 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2017 Kupowałem tą bazę, więc mogę to potwierdzić.
ChriseekPompa Opublikowano 16 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2017 A wiecie ze nie pisze sie /code tylko po prostu. bind [klawisz] hasło i tyle
Ste Opublikowano 16 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2017 Spróbuj pod t komendą /hasło Mi działało ;p
MzM Opublikowano 16 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2017 aha nie no, podal nam heisen haslo, ale nie dziala
MaSiiek Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2017 42 minuty temu, ChriseekPompa napisał: A wiecie ze nie pisze sie /code tylko po prostu. bind [klawisz] hasło i tyle Nie rozumiem po co to piszesz, skoro /code to tylko przykład, a problemem jest hasło, które nie działa. Gdybyśmy nie wiedzieli jak go użyć, raczej nie pisalibyśmy tematu na forum tylko zapytali w grze.
ChriseekPompa Opublikowano 16 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) A mam napisane nad nickiem jasnowidz ? Nieraz była sytuacja że ludzie robili właśnie tak tylko po to żeby dowiedzieć się jak wpisuje się hasło. Skoro nie działa hasło może baza jest przypisana na inną grupę może wy napisaliście nazwe z małych a w temacie jest z dużych bądz na odwrót lepiej to sprawdzić a jak nie to pozostaje heisenberg lub nesty. Ale skoro wy piszecie że napisane jest dokładnie tak samo to raczej hasło jest błędne więc troche sobie poczekacie ;/ Edytowane 16 Lutego 2017 przez ChriseekPompa 1
MaSiiek Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2017 Ok, nie musiałeś sie tak rozpisywać. Wszystko sie zgadza, raczej hasło jest błędne. 1
Rekomendowane odpowiedzi