VaDiMx Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Imię:SzymonWiek:15 teraz, rocznikowo 16 Pochodzę z serwera:MTA DAYZOd kiedy u nas grasz:Zacząłem na początku 2016 roku.Za co cenisz naszą sieć:Cenię za to że wszystko dopinacie na ostatni guzik i nie chcecie by gracze uciekali poprzez błędy. Zawsze gdy coś robicie to kończycie i dodacie coś czego nie musicie.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:Gdyż jestem na tej sieci serwerów od dawna i sama nazwa "Stały" znaczy że ktoś jest długo, mam nadzieję że otrzymam takową rangę Inne informacje o sobie:Mieszkam w woj. pomorskim, chodzę do 3 klasy gimnazjum, moimi zainteresowaniami są piłka nożna, komputery oraz motoryzacja. Edytowane 4 Lutego 2017 przez vladmimx nie dokończyłem zdania.
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 31 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek! Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: [MINIMUM TRZY ARGUMENTY] Proszę właściwie zastosować się do wzoru w tej kwestii. To, że napisałeś, że ranga stały oznacza, że ktoś jest długo na serwerze to tak jakby napisać, że masło jest maślane.
Szyderca Opublikowano 5 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie naszą siecią serwerów. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi