Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze: BeQu
2. Wiek: 15
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? Szukałem jakiegoś DayZ i wypadło na wasz serwer, Styl zobaczycie sami.
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? Nie da się tego określić.
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? 3-6h
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? Nie byłem w żadnej innej ekipie.
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Nie mam
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Chcę tu dołączyć gdyż, szukam jakiejś ekipy do grania i uważam że jest to jedna z lepszych ekip na serwerze.
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? Nie byłem.

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Tak
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Tak
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Nie

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Tak
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Jak znajdzie się gdzieś hajsiwo to mogę się dołożyć :D
15. Opisz siebie w kilku zdaniach: Witam, jestem Bartek mam 15 lat, pochodzę z rodzimej mi wioski Kielnarowa, leży ona na Podkarpaciu, chodzę do 3 klasy Gimnazjum. Interesuję się E-sportem, sportem a w szczególności piłką nożną. Moimi ulubionymi typami gier są RPG i Strzelanki, typu MTA, CS:GO, Battlefield 4 i tym podobne. W MTA gram od 2 lat i myślę że pojęcie mapy mam już zakodowane w głowie na zawsze, znam dużo miejsc typowych dla MTA. Umiem dobrze jeździć oraz latać pojazdami różnego typu. Umiem także dobrze strzelać z każdego rodzaju broni. Jestem człowiekiem miłym i nie dre ryja jak typowe 7-latki gdy ktoś strzeli mi perfekcyjnego headshota z 2m. Myślę że łatwo nawiązuję relacje z drugą osobą i myślę że zaaklimatyzować mi tu nie będzie trudno oraz że lider i ja będziemy razem robili dobrą robotę. Myślę że możecie mnie przyjąć gdyż nie porzucę tego gangu tak szybko jak niektórzy, tylko będę tu siedział i nas reprezentował na serwerze. Wiem że trochę długie, za to przepraszam.

12 minut temu, BeQu napisał:

1. Aktualny nickname w grze: BeQu
2. Wiek: 15
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? Szukałem jakiegoś DayZ i wypadło na wasz serwer, Styl zobaczycie sami.
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? Nie da się tego określić.
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? 3-6h
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? Nie byłem w żadnej innej ekipie.
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Nie mam
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Chcę tu dołączyć gdyż, szukam jakiejś ekipy do grania i uważam że jest to jedna z lepszych ekip na serwerze.
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? Nie byłem.

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Tak
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Tak
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Nie

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Tak
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Jak znajdzie się gdzieś hajsiwo to mogę się dołożyć :D
15. Opisz siebie w kilku zdaniach: Witam, jestem Bartek mam 15 lat, pochodzę z rodzimej mi wioski Kielnarowa, leży ona na Podkarpaciu, chodzę do 3 klasy Gimnazjum. Interesuję się E-sportem, sportem a w szczególności piłką nożną. Moimi ulubionymi typami gier są RPG i Strzelanki, typu MTA, CS:GO, Battlefield 4 i tym podobne. W MTA gram od 2 lat i myślę że pojęcie mapy mam już zakodowane w głowie na zawsze, znam dużo miejsc typowych dla MTA. Umiem dobrze jeździć oraz latać pojazdami różnego typu. Umiem także dobrze strzelać z każdego rodzaju broni. Jestem człowiekiem miłym i nie dre ryja jak typowe 7-latki gdy ktoś strzeli mi perfekcyjnego headshota z 2m. Myślę że łatwo nawiązuję relacje z drugą osobą i myślę że zaaklimatyzować mi tu nie będzie trudno oraz że lider i ja będziemy razem robili dobrą robotę. Myślę że możecie mnie przyjąć gdyż nie porzucę tego gangu tak szybko jak niektórzy, tylko będę tu siedział i nas reprezentował na serwerze. Wiem że trochę długie, za to przepraszam.

Anuluje

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja mu napisalem zeby wbil do nas na tsa. Nie pisalem mu nic, ze jest przyjety.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
2 godziny temu, BustlingPiano82 napisał:

@Ventur88 pokaż mi gdzie ty zostałeś przyjęty i dostałeś "chasło" XDDDDDDDD

Zapraszam do słownika polskiego kolego,a nie do gry MTA hasło piszemy przez samo "h" nie "ch".

Opublikowano

Brayan zauważ, że wziął to słowo w cudzysłów... ps XXI wiek to wiek troli ortograficznych i nie tylko.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności