Skocz do zawartości

[KOSZ] Rekrytacja do Dwuatomowej Cząsteczki Rtęci

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Hg2^

Rekrutacja: OTWARTA

Co oferujemy?:

-Poziom

-Szacun na dzielni xD

-Beke na TS3

-2 bazy

-7k magów

Wymagamy:

-Poziomu gry

-Wnieść coś od siebie

-Ładnej rymowanki na wejście

-Kultury

Wzór:

Nick:

Ile grasz na FG:

Ile masz lat:

Dlaczego my?:

3 argumenty dlaczego nasza drużyna:

Edytowane przez Mik0DCI
Opublikowano

Nick: 1Tg^Dzenkinson

Jak oceniasz siebie w grze?: Takie mocne 2/10

Ile już grasz?: 4+ Dayz

Dlaczego Hg2?: Chce czasem sobie pograć na "Polaku" i w ogóle mieć z kim a, że znam u was pełno osób ;) 

3 argumenty dlaczego to ty, a nie kto inny: Bo jestem OP. A tak serio to nie wiem XD

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dzenkinson: Przyjęty na próbę Wyślę ci ip tsa, na którego masz sie zgłosić

Opublikowano (edytowane)

Nick: BidWild

Jak oceniasz siebie w grze?: Bardzo dobrze

Ile już grasz?: w mta 5 lat a na serwerze ponad 6 miesięcy a dayz z 3 lata

Dlaczego Hg2?: Bo szukam ekipy do wspólnej gry. Bo teraz ciężko znaleść jakąś fajną ogar ekipe i chciałbym dlatego do was dołączyć

3 argumenty dlaczego to ty, a nie kto inny: Jestem ogarnięty i miły. Duża aktywność. Poczucie humoru i myślę że przydadzą się nowe ręce do roboty

Edytowane przez BidWild
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

BidWild, odrzucam. Kłamców nie przyjmuje. Grasz 6 miesiąców na serwerze mając 3,5h? eh....

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nick: >VetraX<

Ile grasz na FG: Na Fragujemy gram około 2 miesięcy, zaś ogólnie na DayZ mam dużo większy staż.

Ile masz lat: 15

Dlaczego my?: Jesteście fajnie prosperującą drużyną i macie tego "skylla" ;P

-Chciałbym do Was dołączyć przede wszystkim dlatego, że gram praktycznie cały czas sam z mojej grupy ;-;

-Ogarniacie, co przekłada się na dobrą współpracę i dużo killi 

-Gram codziennie na serwerze, znam mapę i dobrze szczylam :D 

Opublikowano

Nick: ChriseekPompa

Ile grasz na FG: Na tym serwerku gram 2 tygodnie stwierdziłem że warto wrócić do korzeni. Jednak gram 2 tygodnie ale moja aktywność jest wysoka więc myślę że tutaj problemu nie będzie

Ile masz lat:Lat mam aktualnie skończone 15

Dlaczego my?: Wybrałem HG2 z powodów nudy tak bym to nazwał wolałbym pograć z większą ilością osób bo jak wiemy samemu ciężko coś zdziałać chodzby jazda autem.

3 argumenty dlaczego nasza drużyna: Nie chcę tutaj być dla magów czy bazy szukam dobrej ekipy choć baza się przyda. Magi mogę sobie sam załatwić mam do dyspozycji 2 samochody zdobywcze wraz z kolegą je zdobyliśmy (Admiral,Bobcat) Kolega ma nick (WirusPompa)

Myślę że znajdę tutaj ekipę do dobrej zabawy bez spin :)

Opublikowano

Nick: WiRuSPompa

Ile grasz na FG: Na tym serwerze garm około 2 tygodni , serwer mi się podoba więc myślę że za szybko z niego nie odejdę.

Ile masz lat: Mam aktulnie 15 lat ale w tym roku bedzie 16.

Dlaczego my?: Ponieważ HG2 to jedna z lepszych grup , szukam także osób do gry bo jak wiadomo samemu we dwoje to nudno sie gra oraz dużo sie zdziałać nie da np. Gdy przyjedzie jakaś masówka autami lub czyms innym . Nie potrzebuje magów ani pojazdów bo jakbym chciał to bym sobie chwila moment uzbierał magi i załatwił samochód wiec nie dochodze po to by tylko brać od grupy. Sam moge jeszcze dokładać żeby było więcej wszystkiego . Dochodzę równierz ze względu na mojego kolegę, który też  by się chciał dostać do waszej grupy ma on nick ( ChriseekPompa ) .

3 argumenty dlaczego nasza drużyna: Ponieważ widać że jesteście zgraną drużyną , jesteście ogarnieci i jestescie ogólnie bardzo czesto aktywni co mi sie barzo podoba bo nie bedzie mi się gra nudziała itd. (zawsze będzię się dało cos porobić z wami). oraz macie bazę która nie powiem że się nie przyda bo dużo ułatwia bo jest gdzie schować : pojazdy , bron , magi itd.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Nick: WielBond

Ile grasz na FG: Od stycznia zeszłego roku

Ile masz lat: 17 

Dlaczego my?: Kto robił ten wzór? Dokładnie to samo jest pod spodem lol

3 argumenty dlaczego nasza drużyna: Ale ok, przechodząc do rzeczy- bo macie magi a ja je kocham i dałbym dupy za nie. I jesteście aktywni, najwyżej dostane małego raczka od grania z wami ale to trudno, kc smoker.

Edytowane przez WielBond
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

VetraX- Odrzucam - Za mały staż

BidWild- Odrzucam - Kłamca

ChrissekPompa- Kiepska gra

WiRuSPompa- Za mały staż

WielBond- Z bólem serca, odrzucam z 10 głosów 6 na nie :C

Edytowane przez Mik0DCI
Opublikowano

Nick:NaXe

Ile grasz na FG:2 lata

Ile masz lat:16

Dlaczego my?:Bo smoker jest sexi 

3 argumenty dlaczego nasza drużyna:No bo spoko z was ziomki, z kilkoma z was grałem w grupie no i nadal czekam, żeby flux mi loszke na gg znalazł

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Naxeee- Z automaty Odrzucam

Edytowane przez Mik0DCI
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: Ventur88

Ile grasz na FG: 2 dni

Ile masz lat: 14

Dlaczego my?: ponieważ szukam fajnej ekipy i myślę że znalazłem

3 argumenty dlaczego nasza drużyna:v miło będzie dołączyć do ekipy która ogarnia dayZ szukałem takiej ekipy od dawna więc myślę że będzie nam się miło współpracowało :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ventur88 - Odrzucam. Za mały staż, nie zna Cię nikt z ekipy, ELO.

Opublikowano

Nick: Cannabis3k

Ile grasz na FG: 1.5roku

Ile masz lat: 14

Dlaczego my?: Poniewaz nie mam grupy a chcialbym powrocic i jak najdluzej pograc

3 argumenty dlaczego nasza drużyna: Jestem ogarniety nie dre japy jak sie strzelam Dobrze strzelam :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: GG

Ile grasz na FG: z rok

Ile masz lat: 15

Dlaczego my?: Jesteście spoko grupą, tak mi się wydaje

myślę ze jesteście spoko

Jestem dobrym strzelcem, sniperem

Myślę że się dostane :D

POZDRAWIAM

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności