BOGDAN1998 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2017 Imię: DamianWiek: 18 Pochodzę z serwera: MTA DayZOd kiedy u nas grasz: Dłuższą chwilę - rok lub około roku z małą przerwą.Za co cenisz naszą sieć: Sieć cenię za stabilność, pełen profesjonalizm, dbałość o szczegóły oraz rozsądną i rzetelną Administrację.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Jestem starym wygą serwera MTA DayZ, swoją przygodę z siecią zacząłem właśnie od tego serwera, jestem założycielem grupy na serwerze, łączy mnie więź z tą grupą, z ludźmi którzy w niej grają oraz z serwerem. Jestem człowiekiem dążącym do celu, moim obecnym celem a zarazem marzeniem jest zostanie Stałym Bywalcem sieci.Inne informacje o sobie: Mam na imię Damian, uczęszczam do Technikum Informatycznego obecnie znajduję się w 3 Klasie, więc wiąże swoje życie już z Informatyką. Jestem miłym, zabawnym oraz spokojnym człowiekiem, lecz nie daje sobą pomiatać. Lubię różnego rodzaju sporty, szczególnie sztuki walk. 1
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 4 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek! 1
Szyderca Opublikowano 10 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas!
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi