Adek Opublikowano 26 Października 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 26 Października 2016 Cześć, witam i dobry wieczór wszystkim. Nie będę się przedstawiał, gdyż zapewne mnie niektórzy znają i pamiętają. Napiszę tylko, że powracam do gry i ogólnie do Was. Nie było mnie bardzo długo, gdyż wiele rzeczy się u mnie zmieniło. Nie miałem czasu na moderowanie, a tym bardziej na granie w cs. Swoje życie w miarę ustabilizowałem i postanowiłem znów aktywnie uczestniczyć w życiu forum i serwera COD. Pozdrawiam OPERATOR_MYSZKI aka Al_Pacino 1
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 26 Października 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Października 2016 Krótkie informacje... Dział jest dla nowych użytkowników i graczy naszej sieci. Nie witaj się, jeżeli konto na forum masz założone od ponad 3 miesięcy i aktywnie działasz na forum. Nie witaj się w przypadku, gdy już wcześniej to robiłeś, a wróciłeś. Zabrania się pisania wątków typu: "siema all", "cześć" etc. Tematy są zamykane po 3 dniach od rozpoczęcia. Witaj..
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 26 Października 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Października 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi