Skocz do zawartości

[KOSZ] Co się dzieje z serwerem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam pytanie. Co się dzieję z Serwerem? Jeśli można spytać?

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

nawet teamspeak nie działa. :edit pomyłka jednak działa sory mój błąd ts

Edytowane przez rakez12
  • Właściciel
Opublikowano

Spokojnie, serwer udało się uruchomić. Jest w całości na nowych biniarkach i teraz pozostały mi 2 kwestie do rozwiązania. Serwer wystartuje o 14:30, a reset aut będzie jak serwer się napełni. 

Co więcej, osoba, która zrobiła nam kilka problemów z serwerem spowodowała, że będzie kopia o 24h wcześniej.

Więc niektórzy mogą utracić itemy. Ale na szczęście kwestię bezpieczeństwa poprawiliśmy i to bardzo znacząco :) Więc nie powinno być ponownej sytuacji. 

[ UWAGA! ]

W związku z tym, iż kolejny raz robiony jest reset aut, do każdej bazy dodamy kilka silników, kół, paliwa i nie tylko!

Osoba odpowiedzialna za szkody około godziny 19:00 zostanie pociągnięta do odpowiedzialności karnej.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano (edytowane)

Ludzie, czy wy nie możecie być cierpliwi? Myślicie, że łatwo jest przywrócić wszystko? Dodać silniki itp do namiotów? Gdzie baz jest strasznie dużo?

Jest zaledwie 15 minut po czasie powiedzianym przez Nestiego, a wy już piszecie..

Edytowane przez KliXeR
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności