Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokeball3.jpg?1468667069

No i stało się. Pokemon Go oficjalnie zadebiutowało w Polsce (stało się to około godziny 12:00). Grę ściągacie z Google Play lub AppStore. Miłego łapania!

content_pokemon-go-26-countries.png

Gracze stali się uciążliwi w niektórych miejscach, takich jak chociażby muzeum Auschwitz, posterunki policji czy kościoły. Niantic postanowiło zmienić ten stan rzeczy i udostępniło specjalny formularz tutaj, przy pomocy którego możemy zgłosić dany Pokestop, lub Gym do usunięcia. W tym samym formularzu możemy także wyjść z propozycją utworzenia takiego punktu w wybranej przez nas lokalizacji.

Gracze wejdą wszędzie, by zdobyć pokemony. Znaleźli się nawet tacy, którzy wybrali się na poszukiwania Mewtwo w okolice strefy 51. Na ich nagraniu, które znajduje się powyżej możecie zobaczyć co tam znaleźli.

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/pokemon-go-juz-prawie-u-nas

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Obecnie trwają prace nad serwerami w Polszy, dlatego nie można wejść czasami.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

W ogóle serwery gry są mega przeciążone, wczoraj lataliśmy paczką to dodatkowo niezłe bugi są. Myślę jednak, że to kwestia czasu, każdy tak zaczynał. A i w końcu porządna gra!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Bawiłam się tym z moją siostrą, szybko się nudzi (przynajmniej mnie). Ale ogólnie dobrze zrobione i można zobaczyć fajne miejsca w swoim mieście :D dzieciaki ruszą dupska z domów chociaż z drugiej strony będzie się gapił taki w telefon i jeszcze pod samochód wpadnie...

Teraz jest na to tak zwane "bum" za jakiś czas zostaną najwytrwalsi :D