Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem ze zrywaniem połączenia w CS 1.6.

Mianowicie, gram przez 1-2 minuty, gdy nagle pojawia się lag, nie można się poruszać, a po chwili pojawia się na czerwono po prawej stronie: "WARRING: Connection problem". W Favorites normalnie wynajduje serwery podczas zacięcia w tym ten, na którym rzekomo jestem online. Problem pojawił się ze 3-4 dni temu. Nie instalowałem nowych sterowników, nie zmieniałem nic istotnego na komputerze, na STEAM czy w samym CS. Połączenie mam poprzez router, który znajduje się piętro niżej w naprzeciwległym pokoju, siła sygnału na poziomie 50-80% (tak samo jak przed wystąpieniem problemu). Uniemożliwia to jakąkolwiek przyjemność z gry.

Jeśli ktoś miał podobny problem i jest w stanie mi pomóc go rozwiązać, będę niezmiernie wdzięczny. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie jestem pewien ale mozesz miec zepsuta karte sieciawa(wstaw link do twojej karty sieciowej)

Opublikowano

Sprawdź połączenie z internetem oraz czy masz dobrze dociśnięte kable w routerze. Jeżeli używasz WIFI przerzuć się na kabel :) możesz też przeinstalować cs'a.

• 3 lata później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności