yuby Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Witam, mam problem ze zrywaniem połączenia w CS 1.6. Mianowicie, gram przez 1-2 minuty, gdy nagle pojawia się lag, nie można się poruszać, a po chwili pojawia się na czerwono po prawej stronie: "WARRING: Connection problem". W Favorites normalnie wynajduje serwery podczas zacięcia w tym ten, na którym rzekomo jestem online. Problem pojawił się ze 3-4 dni temu. Nie instalowałem nowych sterowników, nie zmieniałem nic istotnego na komputerze, na STEAM czy w samym CS. Połączenie mam poprzez router, który znajduje się piętro niżej w naprzeciwległym pokoju, siła sygnału na poziomie 50-80% (tak samo jak przed wystąpieniem problemu). Uniemożliwia to jakąkolwiek przyjemność z gry. Jeśli ktoś miał podobny problem i jest w stanie mi pomóc go rozwiązać, będę niezmiernie wdzięczny. Pozdrawiam
Vesp3r Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Nie jestem pewien ale mozesz miec zepsuta karte sieciawa(wstaw link do twojej karty sieciowej)
Kolorowy <3 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Sprawdź połączenie z internetem oraz czy masz dobrze dociśnięte kable w routerze. Jeżeli używasz WIFI przerzuć się na kabel :) możesz też przeinstalować cs'a.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Brak zainteresowania, zamykam.
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi