Skocz do zawartości

[KOSZ] Zapytanie Zombie Mod Infection (mina-kick)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie <heyo> . Mam małe zapytanie otóż wczoraj dostałem kicka za podłożenie miny i info żebym przeczytał regulamin dotyczący jej. Otóż czytałem regulamin i nie widzę powodu kicka< A więc było to w miejscu... już nie pamiętam mapy, ale opowiem szczegółowo miejsce może ktoś skojarzy... Jest niewielkie wejście... w środku niewielkie pomieszczenie wraz z teleportem takie płatki wiśni z tym, że nie róż lecz fiolet. Tam właśnie postawiłem minę i to tak że śmiało było wejście dla zombie. Chyba z zazdrości dostałem tego kicka ponieważ kilku zostało zarażonych. Lecz ich teleportowało ponieważ stanąłem obok teleportu. Help? czyżby regulamin min był nie dość jasny.... czy może ktoś pozazdrościł pomysłowości kampy i mnie kicknął pomocy. Było to oko 16 godziny nick z gry bLADY  <clap>

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został przeniesiony z forum

PozostałeZapytaj

do

Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com[CS 1.6] 2# ZOMBIE INFECTION at Fragujemy.com[ZI] Offtopic serwera

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

LASER - TELEPORT

• przy wejściu do teleportu
  • przy wyjściu z teleportu
  • stawianie w sposób uniemożliwiający swobodne przechodzenie ZM przez teleport - musi być w bezpiecznej odległości od przejścia teleportu ( jeśli teleport zawiera tunel, np. mapa zm_defense2_v2 to w tym tunelu można postawić laser! )
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • 2 lata później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności