Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich , mam nadzieję , że to dobry dział na ten temat.
A  więc chciałem zapytać czy też mieliście taki błąd , że czas rundy jest w innym formacie niż zawsze i jest w innym miejscu niż przeważnie , ale to pikuś bo w tedy też nie mogę zmianiać nóż broń granaty. w ogóle nie reagują guziki 1-2-3-4. Sprawdzam ustawienia controls i są poprawne . Wczoraj Karysu mówił , że też ma czasem takie błedy i trzeba wyłączyć i włączyć cs pózniej jest normalnie.. Chciałem Was się zapytać czy też mieliście takie błędy a jak tak to jak sobie z tym poradzić by nie wychodzić z cs.

Opublikowano

Nigdy w czasie gry nie miałem takiej sytuacji.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja też na żadnym serwerze nigdy tak nie miałem.

Chciałem Was się zapytać czy też mieliście takie błędy a jak tak to jak sobie z tym poradzić by nie wychodzić z cs.

Zapisz sobie konfigurację csa i go odinstaluj, a następnie zainstaluj od nowa. Tyle mogę poradzić :D

Opublikowano

A powiedz mi, czy od zawsze tak miałeś czy np. po update steam / sterowników et

Opublikowano

Nie od zawsze wczoraj tak tylko miałem pierwszy raz. Nie pisał bym jak by Karysu nie powiedział , że miał już tak kilka razy . Jakieś 3 tyg temu robiłem reinstal cs.

Opublikowano

Tak mówiłem i to prawda. Rzecz w tym, że 2-3 dni temu robiłem reinstall, a błąd i tak się powtórzył. Zdarza się on dość rzadko bo 3-4 razy na tydzień, lecz jest to denerwujące. Tak jak mówił FaaR, zegar końca rundy przesuwa się z dołu na górę, broni klawiszami nie da się przełączyć i coś tam jeszcze było tylko nie pamiętam. Tak więc nie wiem o co kaman. To na pewno nie wina configa, ani plików konfiguracyjnych. Obstawiam samego CS lub aktualizacje karty graficznej. Jak będę mieć ten błąd ponownie to skrina wyślę

Opublikowano

Doobra. Dopiero dzisiaj na ZM błąd mi się powtórzył.

Jak normalnie wygląda ekran:

IGGQiPc.jpg

zUvuKoQ.jpg

A tutaj ekran z błędem:

0NP0qK2.jpg

LMFX7cM.jpg

Opublikowano

miałem to samo jakiś czas, tylko że wychodzenie z cs'a nie pomagało, musiałem odinstalować csa i nie pojawiło się już to ani razu, wydaje mi się ze jakiś błąd w plikach się pojawia

• 3 tygodnie później...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności