FaaR Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Witam wszystkich , mam nadzieję , że to dobry dział na ten temat.A więc chciałem zapytać czy też mieliście taki błąd , że czas rundy jest w innym formacie niż zawsze i jest w innym miejscu niż przeważnie , ale to pikuś bo w tedy też nie mogę zmianiać nóż broń granaty. w ogóle nie reagują guziki 1-2-3-4. Sprawdzam ustawienia controls i są poprawne . Wczoraj Karysu mówił , że też ma czasem takie błedy i trzeba wyłączyć i włączyć cs pózniej jest normalnie.. Chciałem Was się zapytać czy też mieliście takie błędy a jak tak to jak sobie z tym poradzić by nie wychodzić z cs.
Szyderca Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Nigdy w czasie gry nie miałem takiej sytuacji.
Zasłużony Fragowicz Mr. Kropek Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ja też na żadnym serwerze nigdy tak nie miałem. Chciałem Was się zapytać czy też mieliście takie błędy a jak tak to jak sobie z tym poradzić by nie wychodzić z cs. Zapisz sobie konfigurację csa i go odinstaluj, a następnie zainstaluj od nowa. Tyle mogę poradzić :D
Szyderca Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 A powiedz mi, czy od zawsze tak miałeś czy np. po update steam / sterowników et
FaaR Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Nie od zawsze wczoraj tak tylko miałem pierwszy raz. Nie pisał bym jak by Karysu nie powiedział , że miał już tak kilka razy . Jakieś 3 tyg temu robiłem reinstal cs.
Karysu Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Tak mówiłem i to prawda. Rzecz w tym, że 2-3 dni temu robiłem reinstall, a błąd i tak się powtórzył. Zdarza się on dość rzadko bo 3-4 razy na tydzień, lecz jest to denerwujące. Tak jak mówił FaaR, zegar końca rundy przesuwa się z dołu na górę, broni klawiszami nie da się przełączyć i coś tam jeszcze było tylko nie pamiętam. Tak więc nie wiem o co kaman. To na pewno nie wina configa, ani plików konfiguracyjnych. Obstawiam samego CS lub aktualizacje karty graficznej. Jak będę mieć ten błąd ponownie to skrina wyślę
Karysu Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Doobra. Dopiero dzisiaj na ZM błąd mi się powtórzył. Jak normalnie wygląda ekran: A tutaj ekran z błędem:
neXo Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zawieszony Opublikowano 10 Kwietnia 2016 miałem to samo jakiś czas, tylko że wychodzenie z cs'a nie pomagało, musiałem odinstalować csa i nie pojawiło się już to ani razu, wydaje mi się ze jakiś błąd w plikach się pojawia
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Brak zainteresowania, zamykam.
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi