Właściciel GET Opublikowano 4 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 4 Lipca 2012 hahahahahaha! Pamiętam, jak mi powN to dawał :d Najlepsze: 0.51 1:35 hahahahaha 1:48 XD 5:45 - tutaj jakaś baba hahahahahahahaaha 6:22 - a tutaj ktoś zrobił znowu długopisem, trochę mało posarania? minikraft hahaha P.S: Wakacje są i zaczyna się era dzieci neo.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 4 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2012 0:51 - xD 1:35 - Zrobi mi ktoś takie? hahhahahaha 8:30 - hahahahahaahha Mocne :D
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 4 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2012 Widziałem, zwała że hohoohho :D
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 4 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2012 Nesttyyy, wstawiłeś to :D? Klocuch to mój mistrz i mentor XD
LuxiU Opublikowano 8 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2012 Hahahahaha Klocuch12 on wszystkie filmiki ma takie zwałowo-przyje**ne :P 0.35 Dużo osób robiło to na paincie - komputerze (hahahaha) 1.03 O tu bardzo ładne ale nie mógłbym dać tego na kanał bo serduszko takie babskie :P 1.09 tu właśnie kolejne zrobione na paincie :P 1.15 tu nawet takie czyste , fajne (dodam coś od siebie - jak może być czyste jak tam gówno jest narysowane:D) 1.35 Najlepsza praca według mnie .:D 1.58 z penisami :P Większość prac jak są zrobione na kompie to on zaraz gada że na paincie :D Dalej mi się nie chce pisać , bo dalej to za dużo haxowych akcji żeby z demka wypisywać :D
Paciaciak Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zawieszony Opublikowano 15 Stycznia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi