Er Dfa. Opublikowano 23 Lutego 2016 Wykluczony Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam :( Mam problem, otóż od dzisiaj a dokładniej jak włączyłem cs'a go zorientowałem się, że nie działa mi mikrofon. Sprawdzałem czy działa na ts'sie/skype i działa normalnie. Co proponujecie ?
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 23 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2016 Ostatnio podobny problem miał @Berdol kilka propozycji rozwiązania twojego problemu znajdziesz tutaj -> http://fragujemy.com/topic/36801-problem-z-mikrofonem/
Er Dfa. Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Wykluczony Opublikowano 23 Lutego 2016 Zrobiłem wszystko co napisali tam poszczególni gracze i nic... Dalej to samo ;/
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 13 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2016 Brak zainteresowania, zamykam.
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 2
Rekomendowane odpowiedzi