Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem tak może rasistą nie jestem. Ale Polakom  tym starszym oczy otworzą się, kiedy zaczną sie gwałty wybuchy itd itd. Z tego co słyszałem wszystkich albo większość mają rzucić w moje województwo. W Polsce nie będą się z nimi pieścić. Szybko ich pogonią a ja pomogę Polakom z tym.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Nie wiem co o tym wszystkim myśleć... Pomimo tego co piszę, myślę, mówię i głoszę.. Zrobiło mi się przykro patrząc na ten filmik. Sam sobie może teraz zaprzeczę, ale czy naprawdę inni ludzie są gorsi? Czy naprawdę objawy nienawiści ze względu na religię mogą być aż tak podłe. Niby wiemy co się dzieje na świecie: terroryzm, morderstwa, dekapitacje i takie tam wyrządzone głównie przez muzułmanów, ale.. chyba nie wszyscy są źli. Kurde, nawet nie wiecie jak ciężko pisało mi się powyższy tekst, bo właśnie zaprzeczyłem sam sobie. Ale takie właśnie filmy skłaniają do większych refleksji nad takimi rzeczami.

• 1 rok później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności