DonQuan Aka BaZyLQ Opublikowano 10 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Moim zdaniem ninja to jest lekka przesada a tyle tego biega na tym Cod modzie Ninja to najbardziej denerwująca mnie klasa gdyż nie wymaga skilla. co mnie bardzo irytuje wiec wnoszę o to by Administracja przemyślała dodanie Oczów termowizyjnych bo jak rok temu gralem to można było zdobyć ten perk i naprawdę była ciekawsza gra. ta gra powinna wymagac od nas umiejętnosci gry a ninja no jest tak zrobiony ze , no troszke przesadnie , pewnie nie jeden gracz sie denerwuje że dostaje kose w plecy bo jakiś ninja ktory nie potrafi no nie ukrywajmy z niczego strzelac go zabija. no wkurza tak ? :) nie mowie ze ninja graja same nooby bo tak nie jest ale 80 % to naprawdę słabi gracze Dziękuję za uwagę. Oczy Termowizyjne - widzi niewidzialne postacie. otoczone niebieską lub czerwoną aurą. :P Edytowane 10 Lutego 2016 przez DonQuan Aka BaZyLQ
Zasłużony Fragowicz The Next Best Opublikowano 10 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2016 Klasa jak każda inna, Ninja się świeci więc już nie róbmy z niej klasy nie wiadomo jak niewidzialnej. Ninja wcale nie jest przesadnie zrobiony a wręcz przeciwnie, w porównaniu do wcześniejszej jego wersji teraz widać ja o 100% lepiej niż kiedyś. Jest Klasa Zbójnik. Jest wyszukiwarka polecam skorzystać; 2 tematy jak widzę zamieściłeś w jednym :) - temat "niewidzialnej" wielokrotnie był poruszany - odnośnie perku też już było wspominane Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi