Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zabrałem się dziś za robienie skate parku, wygląda on na chwilę obecną tak:
http://imgur.com/a/azrd1

Teraz pytanie do was: Czy zrobić jakieś wejścia żeby można było wejść na dachy okolicznych budynków, np. na dach szpitala?

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dookoła dużo wysokich budynków, a lootu będzie od cholery, może nawet się spawn helki ogarnie. Dwa słowa: będzie grubo :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No przydałyby się jakieś platformy, żeby było ciekawiej :)

Opublikowano

Piękny Skate Park!

Opublikowano

Trochę nie za dużo tego lootu w LS? Niedługo SF i LV będzie kompletnie wyludnione. :D

Opublikowano

Początkujący gracz przynajmniej będzie wiedział, że lepiej nie zbliżać się zanadto do takich miejsc. Kulka w łeb i po sprawie. Zaś kamperzy-snajperzy przynajmniej będą mieli radochę :D

Opublikowano

Wygląda fajnie, jednak mimo to poczekałbym na ostateczny efekt. Według mnie, jako że jest to DayZ mógłbyś dodać porozwalane jakieś śmieci dookoła, ewentualne odłamki ciał, ciała etc. bo wygląda fajnie, ale mimo to nie ma tego klimatu.

Opublikowano

@LumciaGumcia : Nic nie będzie wyludnione. W SF i LV są też miejsca z dużą ilością itemów, jak w LS.

Popieram pomysł @sQud

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Ja powiem tak, skate park w LS i szkoła jazdy w SF bardzo fajnie zrobione, ale uważam, że za mało w nich efektu WOW. Mam na myśli, że te miejsca są po prostu "martwe".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kawał dobrej kamery...roboty

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Temat przestarzały i nieaktualny.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności