Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 26 Stycznia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zabrałem się dziś za robienie skate parku, wygląda on na chwilę obecną tak:http://imgur.com/a/azrd1 Teraz pytanie do was: Czy zrobić jakieś wejścia żeby można było wejść na dachy okolicznych budynków, np. na dach szpitala? 3
Właściciel GET Opublikowano 26 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 26 Stycznia 2016 Będzie napierdalanka :D
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2016 Dookoła dużo wysokich budynków, a lootu będzie od cholery, może nawet się spawn helki ogarnie. Dwa słowa: będzie grubo :D 1
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2016 No przydałyby się jakieś platformy, żeby było ciekawiej :)
Rinnce Opublikowano 26 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zapowiada się świetnie :_:
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2016 No jak tak to będą platformy na budynki :V
Krystek Opublikowano 26 Stycznia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 26 Stycznia 2016 Piękny Skate Park!
ZieloonY Opublikowano 26 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2016 Heisenberg szacun dla ciebie :D
Lumcia Gumcia Opublikowano 27 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2016 Trochę nie za dużo tego lootu w LS? Niedługo SF i LV będzie kompletnie wyludnione. :D
Karysu Opublikowano 27 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2016 Początkujący gracz przynajmniej będzie wiedział, że lepiej nie zbliżać się zanadto do takich miejsc. Kulka w łeb i po sprawie. Zaś kamperzy-snajperzy przynajmniej będą mieli radochę :D
sQud Opublikowano 30 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2016 Wygląda fajnie, jednak mimo to poczekałbym na ostateczny efekt. Według mnie, jako że jest to DayZ mógłbyś dodać porozwalane jakieś śmieci dookoła, ewentualne odłamki ciał, ciała etc. bo wygląda fajnie, ale mimo to nie ma tego klimatu.
Krystek Opublikowano 3 Lutego 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 3 Lutego 2016 @LumciaGumcia : Nic nie będzie wyludnione. W SF i LV są też miejsca z dużą ilością itemów, jak w LS. Popieram pomysł @sQud 2
Lumcia Gumcia Opublikowano 3 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2016 Ja powiem tak, skate park w LS i szkoła jazdy w SF bardzo fajnie zrobione, ale uważam, że za mało w nich efektu WOW. Mam na myśli, że te miejsca są po prostu "martwe".
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 27 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Października 2017 Temat przestarzały i nieaktualny.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 27 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Października 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi