Skocz do zawartości

[KOSZ] [PRZYJĘTY] Podanie o Stałego Bywalca

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Imię:Miłosz

Od kiedy u nas grasz: No około 3 miesiące

Gram na serwerze: MTA DayZ

Za co cenisz naszą sieć: Przede wszystkim za miłą i pomocną administrację, bo jeśli mam jakikolwiek problem to jest on zaraz rozwiązany, oraz za dobre serwery, tylko tutaj lubię grać

Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Dużo czasu spędza na forum udzielając się, również często siedzę na serwerze :) Jestem raczej przyjaźnie nastawiony oraz lubię pomagać ;) Poza tym, zdążyłem się zżyć z tą siecią serwerów.

Inne informacje o sobie: Lubię sporty, niektóre bardziej, niektóre mniej, ale Polakom kibicuję we wszystkich dziedzinach, gry komputerowe, ogólnie komputery oraz muzykę, bardziej słuchać niż tworzyć, bo do tworzenia nie mogę się zabrać :p

Jestem przyjacielski, gadatliwy i mam spore poczucie humoru.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji.

Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili.

Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie.

Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności