Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj pojawił się pewien problem z moim laptopem. Ekran jest tak ciemny, że nie nic nie widać bez spojrzenia pod odpowiednim kątem i naświetleniem. Jednak tak się dzieje tylko po zalogowaniu się. Podczas uruchamiania systemu i w trybie awaryjnym wszystko jest normalnie. Próbowałem przywrócić system do stanu sprzed tygodnia jednak bez efektów. Czy ktoś wie, co jest przyczyną tego problemu i jak go rozwiązać?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Oznacza to, że jakieś ustawienie wczytuje się po zalogowaniu do konta.

Poszperaj dobrze w ustawieniach ekranu, musi być coś przestawione.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ewentualnie w ustawienia zasilania gdzie tam też można jasność ustawić.

Opublikowano

Jednak to jest tak ciemne, że prawie nic nie widać. Jasność zmieniałem już w systemie, karcie graf. i zmieniałem profile zasilania jednak wszystko bez skutku.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Hm jeżeli już wszystkiego zrobiłeś i dalej bez zmian to pozostaje ci dać na gwarancję o ile jeszcze jest. Szkoda coś głębiej grzebać i żałować bo czasem może coś siadła faktycznie w laptopie. Mi np nie chciała się dedykowana grafika włączać tzn włączają się ale na chwile i potem już nie dało się włączyć wiec wymagało uruchomić ponownie i tak w kółko oddałem na gwarancję okazało się uszkodzona dedykowana grafika juz 3 tydzień czekam na laptopa.

Opublikowano

Znajomy informatyk powiedział, że to może być wina sterowników. Jutro dam mu na to spojrzeć i powiem o co chodzi.

//edit: Do naprawy wystarczyło przeinstalowanie sterowników karty graficznej. Temat do zamknięcia, dzięki za wypowiedzi ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności