frez Opublikowano 19 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2015 Witam, dzisiaj pojawił się pewien problem z moim laptopem. Ekran jest tak ciemny, że nie nic nie widać bez spojrzenia pod odpowiednim kątem i naświetleniem. Jednak tak się dzieje tylko po zalogowaniu się. Podczas uruchamiania systemu i w trybie awaryjnym wszystko jest normalnie. Próbowałem przywrócić system do stanu sprzed tygodnia jednak bez efektów. Czy ktoś wie, co jest przyczyną tego problemu i jak go rozwiązać?
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 20 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2015 Oznacza to, że jakieś ustawienie wczytuje się po zalogowaniu do konta. Poszperaj dobrze w ustawieniach ekranu, musi być coś przestawione.
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 20 Listopada 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2015 Ewentualnie w ustawienia zasilania gdzie tam też można jasność ustawić.
frez Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2015 Jednak to jest tak ciemne, że prawie nic nie widać. Jasność zmieniałem już w systemie, karcie graf. i zmieniałem profile zasilania jednak wszystko bez skutku.
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 20 Listopada 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2015 Hm jeżeli już wszystkiego zrobiłeś i dalej bez zmian to pozostaje ci dać na gwarancję o ile jeszcze jest. Szkoda coś głębiej grzebać i żałować bo czasem może coś siadła faktycznie w laptopie. Mi np nie chciała się dedykowana grafika włączać tzn włączają się ale na chwile i potem już nie dało się włączyć wiec wymagało uruchomić ponownie i tak w kółko oddałem na gwarancję okazało się uszkodzona dedykowana grafika juz 3 tydzień czekam na laptopa.
frez Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2015 Znajomy informatyk powiedział, że to może być wina sterowników. Jutro dam mu na to spojrzeć i powiem o co chodzi. //edit: Do naprawy wystarczyło przeinstalowanie sterowników karty graficznej. Temat do zamknięcia, dzięki za wypowiedzi ;)
Rekomendowane odpowiedzi