Azar Opublikowano 1 Listopada 2015 Zawieszony Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Cześć Jestem wielkim fanem zombie itp. Więc jestem też wielkim fanem serialu The Walking Dead i oglądam go od samego początku sezonu-1 :D . Po zobaczeniu ostatniego odcinka (odc3) sezonu 6 strasznie się zdziwiłem :( . Zdziwiłem się dokładnie śmiercią jednego z głównych bohaterów w serialu a mianowicie Glennem. Jeżeli jest to jedna z głównych postaci w serialu to nie wydaje mi się żeby go uśmiercili ale nigdy nie wiadomo :(. Gdy Beth umarła to w serialu było o jej śmierci przez jakieś 5min a śmierć Glenna 1min32s dziwne. Scenę z tym gdy Glenn 'umiera' zobaczyłem ją chyba ze 100 razy i starałem się wymyślić jakieś teorie, które by go uratowały. Teoria.1 Widać że typek który popełnił samobója (Nicolas) spada na Gleanna i go przykrywa może krew która wypływa z Nicolasa osłoni Glenna i zooooombie go nie będą wyczuwać jak w sezonie1 Teoria.2 Jak leżą na ziemi to widać, że Glenn może się schować pod śmietnikiem i jakoś uchronić. Teoria.3 Jak wbiegają do tej ślepej uliczki to widać schody które prowadzą prawdopodobnie na dach jakiegoś budynku i nie wydaje mi się że scenografowie nie bez powodu umieścili je w tym miejscu. Teoria.4 Ktoś odciąga zombie. Więc jeżeli też jesteście fanami serialu The Walking Dead i interesuje was co się stanie z Glennem oraz jeżeli macie jakieś teorie co mogło go uratować to proszę wypowiadać się pod postem :D Dodaje tu link do sceny w serialu :P https://www.youtube.com/watch?v=qMPowCvu_eA Ps. Aktor który gra Glenna ma podpisany kontrakt do końca sezonu :P Edytowane 1 Listopada 2015 przez Azar 1
Er Dfa. Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi