Skocz do zawartości

[KOSZ] !*spoiler*! The Walking Dead sezon-6 odc-3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć

Jestem wielkim fanem zombie itp. Więc jestem też wielkim fanem serialu The Walking Dead i oglądam go od samego początku sezonu-1 :D . Po zobaczeniu ostatniego odcinka (odc3) sezonu 6 strasznie się zdziwiłem :( . Zdziwiłem się dokładnie śmiercią jednego z głównych bohaterów w serialu a mianowicie Glennem. Jeżeli jest to jedna z głównych postaci w serialu to nie wydaje mi się żeby go uśmiercili ale nigdy nie wiadomo :(. Gdy Beth umarła to w serialu było o jej śmierci przez jakieś 5min a śmierć Glenna 1min32s dziwne. Scenę z tym gdy Glenn 'umiera' zobaczyłem ją chyba ze 100 razy i starałem się wymyślić jakieś teorie, które by go uratowały.

Teoria.1

Widać że typek który popełnił samobója (Nicolas) spada na Gleanna i go przykrywa może krew która wypływa z Nicolasa osłoni Glenna i zooooombie go nie będą wyczuwać jak w sezonie1

Teoria.2

Jak leżą na ziemi to widać, że Glenn może się schować pod śmietnikiem i jakoś uchronić.

Teoria.3

Jak wbiegają do tej ślepej uliczki to widać schody które prowadzą prawdopodobnie na dach jakiegoś budynku i nie wydaje mi się że scenografowie nie bez powodu umieścili je w tym miejscu.

Teoria.4

Ktoś odciąga zombie.

Więc jeżeli też jesteście fanami serialu The Walking Dead i interesuje was co się stanie z Glennem oraz jeżeli macie jakieś teorie co mogło go uratować to proszę wypowiadać się pod postem :D

Dodaje tu link do sceny w serialu :P https://www.youtube.com/watch?v=qMPowCvu_eA

Ps. Aktor który gra Glenna ma podpisany kontrakt do końca sezonu :P

Edytowane przez Azar
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 lata później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności