MEA CULPA Opublikowano 23 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 23 Października 2015 Imię:PrzemekWiek:19latOd kiedy u nas grasz:od 2011 rokuGram na serwerze:Zombie modZa co cenisz naszą sieć: Za znakomity zombie mod, dobry kontakt z adminami, oraz konkursy z nagrodami... :)Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Znudził mi się ten szary kolor nicku, chciałbym być bardziej widoczny na tablicy ^^ Inne informacje o sobie: Mam na imię Przemek, co już wiecie :) Mieszkam w Gorzowie Wlkp. Interesuje się muzyką, uczę się grać na harmonijce ustnej. Interesuję się sportem, ćwiczę sobie w domu w skromnej domowej siłowni. Z zawodu jestem Spawaczem, poszukuje pracy i mam nadzieję że niedługo ją znajdę ;) 1
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 23 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Października 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Właściciel GET Opublikowano 26 Października 2015 Właściciel Opublikowano 26 Października 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi