Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

W przyszłym tygodniu postaram się coś sypnąć ;-)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Zebrano już:

304,99zł  z potrzebnych 350 zł :)

• Właściciel
Opublikowano

Już tylko niecałe 50 zł - wiele osób deklarowało i ucichło. Niemniej jednak, bardzo i to bardzo jestem wdzięczny x_warrior, który podarował 100 PLN. Tak ogromna darowizna nie może zostać bez echa. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Ja tak jak obiecalem najpozniej przeleje w czwartek :)

Edit.

Ja przeleje te brakujace 50zl i bedzie uzbierane.

Edytowane przez Borsaton.
Opublikowano

Jutro już będzie cała kwota bo dostałem dziś wypłatę do reki tak więc tak jak pisałem przeleje 50zl ;)

• Właściciel
Opublikowano

Jeśli będzie nadwyżka ze zbiórki, zostanie przekazana na reklamę serwera TS3. Już wczoraj dobiło do 50-60 osób :) 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Kasa została wysłana powinna być już na koncie ;)

50zl 

Czyli już jest na zakup licencji :)

Edytowane przez First.
  • Właściciel
Opublikowano

Ok. Jeśli Borsaton nadal chcesz przeznaczyć 50 PLN, to pójdzie na reklamę TS3 i ogłoszę koniec zbiórki. Nadal jednak można również wspierać nas na inne wydatki.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dałem słowo więc go dotrzymam. Wpłace i możesz je wydać na co chcesz, nie musi być na reklamę TS3 :) Jak przeleje wtedy to będa już pieniądze fragujemy.com :p

Możesz se kupić flachę za ogrom pracy jaki wkładasz w projekt jakim jest fragujemy.com i wypić moje zdrowie :D

• Właściciel
Opublikowano

Jasne, kupię flaszkę, ale pod warunkiem, że wypijesz ją ze mną :D

U mnie zasada jest taka: organizuję zbiórkę albo jest temat do pomocy nam w opłacaniu różnych spraw, pieniądze idą na fragujemy.com, a nie na fajki i piwo jak na większościach sieci. 

• Ustrzel fraga! (+) 7
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

To tak dla tych hejterów, którzy chcieli, aby było tylko 64 sloty na TS3:

tR9E5cs.png

Bijemy rekordy w odnawianiu frekwencji TS3, a także dbamy o rozwój serwera MTA. Ponadto, widać ewidentny wzrost jakości na serwerze 4FUN, co przyczyniło się do większej frekwencji. I niech ktoś będzie śmiałkiem i spróbuje powiedzieć, że nie dotrzymujemy słowa!

• Ustrzel fraga! (+) 10
  • 4 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Dziękujemy jeszcze raz za wpłaty. Oto dowód, że pieniądze zebrane na ten szczytny cel zostały wykorzystane: 

hNqhwEY.png

W między czasie wpłacił jeszcze Borsaton oraz MIKO - serdecznie dziękujemy!

• Ustrzel fraga! (+) 8
  • 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności