Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2015 1
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Mafia :) kocham tą grę , tylko mam nadzieję że w trzeciej odsłonie pozostanie ten sam klimacik gry dla którego powracało się milion razy :) idę zagrać w M2 :D pozdrawiam i dzięki NC za trailer ;)
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Mafia :) kocham tą grę , tylko mam nadzieję że w trzeciej odsłonie pozostanie ten sam klimacik gry dla którego powracało się milion razy :) idę zagrać w M2 :D pozdrawiam i dzięki NC za trailer ;) Też chyba zaraz pobiorę XD Ciekaw jestem ile może kosztować Mafia 3 w dniu premiery. Z chęcią bym kupił ;) Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez TygryS 1
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi