Skocz do zawartości

[KOSZ] czy fragujemy jest spoko???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie tyle w temacie a tak dokładnie to admnistracja poprostu miód malina nie ma problemu polecam wszystkim fragujemy tylko tutaj dostaniesz ban za rush w 1 rundzie jak byleś afk i nie to nie był przypadek j3bać przecinki i kropki w przcie mam 9 lat ogółem administracja jest beznadziejna j3bane kozaczki  wyzywaja i lecą bany za nic i nie ja tylko mam problem tylko w luj ludzi tak samo znajomych jak i ludzi na serwie takich co normalnie rozmawiaja z administracja o wszystkim i sie bawią w znajomych umawiają na mixy a tak po 2 stronie to im na ryj srają i nie raz sie smieja nawet ja z nimi więc pozdro nie wymieniach administracji tylko tak se to pisze mam duzo screenow z wyzwiskami itp itd na kij to pisze tu oczywiscie o awp cs go ;3

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

a no tak wszedlem spytalem kto mi dal bana i dlaczego powod rush jak bylo 3 i ktos sie poplakal ze rushuje skoro rush od 3 i dostalem bana  parker powiedzial ze to nie on mi dal a ja napisalem ten kto mi dal to parowa musi byc skoro tak sie zachowuje a no tak parker mowi to poczekaj chwile zaraz mu powiem i dal mi bana wiec pozdro dla ciebie spider man parker w luj i ******* 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Czemu ja się zabieram za czytanie tego? Używaj znaków interpunkcyjnych i dużych liter następnym razem. :) 
Nie wiem czemu piszesz skarge w ironiczny, wręcz sarkastyczny sposób. Skarga powinna w prosty sposób przedstawiać sytuacje i osoby o które chodzi. 

administracja jest beznadziejna j3bane kozaczki  wyzywaja i lecą bany za nic

Może przedstaw jakieś dowody? Na razie to ty jesteś nie zbyt miły względem administracji.

mam duzo screenow z wyzwiskami

Więc gdzie one są? Przedstaw nam je :)

Twoja wypowiedz jest tak bardzo niedorzeczna i niespójna, że trudno mi tu wyciągnąć inne cytaty na które można odpowiedzieć. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności