-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By ader93
Witam zatem mam na imię Adrian mam 26 lat, chciałbym Was poinformować że od niedawna E-Sport jest uważany w Polsce oficjalnie za Sport nieolimpijski. Jest od dzis on na równi ze sztukami walki, warcabami itd a zatem Zapraszam Was wszystkich do mnie na kanał, https://www.twitch.tv/ader93. Chciałbym zaprosić i poprosić o like, niedlugo zobaczycie moją twarz. Pomóżcie się spróbować jako streamer. Taki prezent na święta dziękuję
-
By driada123
Witam, zdaję sobię z tego sprawę że film na początku ma słabą jakość to wszystko z powodu przybliżenia na ekran potem zostanie przywrócona kamera do normalnej jakości, powiem wam ze nie jestem jakimś fanem cs-go ale milo był obejrzeć finał ostatnie rundy dały naprawdę emocję, prowadzili 15-8 żeby na samym końcu zakończył się mecz 16-14,zapraszam do obejrzenia materiału z ostatniej rundy i zobaczenia jak zwycięska drużyna cieszy się z wygranej. warto jechać na takie finały gier bo jest co oglądać są emocję i można mieć fajne przeżycie. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego oglądania.
-