Żelek Opublikowano 21 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 21 Maja 2015 Łukasz Teodorczyk z powodu kontuzji nie dokończył spotkania z Olympikiem Donieck (4:1) w półfinale Pucharu Ukrainy - donosi oficjalna strona Dynama Kijów. Reprezentant Polski miał uskarżać się na potworny ból w stawie skokowym. Badania potwierdziły najczarniejszy scenariusz. Trener Dynama zaraz po końcowym gwizdku powiedział, że uraz Teodorczyka jest dość poważny. - Teo najprawdopodobniej uszkodził więzadło w stawie skokowym. To bolesna kontuzja. Mamy nadzieję, że szybko uda mu się wrócić do zdrowia - przyznał Serhij Rebrow. Sam piłkarz po cichu miał nadzieję, że badania wykażą co innego. Ale tak się nie stało. Polak nie zagra w finale Pucharu Ukrainy z Szachtarem Donieck i w meczach kadry: z Gruzją w eliminacjach do Euro 2016 i towarzyskim z Grecją. - Mam złamaną kość strzałkową. Na pewno czeka mnie sześć tygodni chodzenia w gipsie i rehabilitacja, a nie wiadomo jeszcze, czy także nie operacja? Końcówkę sezonu mam z głowy - zdradził na laczynaspilka.plTeodorczyk w tym sezonie zaliczył 24 występy w barwach kijowskiego klubu. Jego rekord to 10 bramek i dwie asysty. W weekend wywalczył z drużyną tytuł mistrza Ukrainy.
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 22 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Maja 2015 Brak źródła.
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 22 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Maja 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi