Skocz do zawartości

[KOSZ] Blokowanie 2 ostatnich map z vote

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ostatnim czasie zauważyłem, że na serwerze wałkujemy góra 3 mapy:
* Mirage (!)
* Cache (!)
* Inferno

Co myślicie, żeby wprowadzić blokadę podczas vote na 2 ostatnio grane mapy? Wprowadzi to większą różnorodność i dynamikę do rozgrywanych meczy.

Opublikowano

Jasne, zgadzam się z Tobą. Myślałem jednak nad wprowadzeniem automatycznego ograniczenia 'vote' na koniec mapy a tym samym danie możliwości podjęcia decyzji graczom aktualnie znajdującym się na serwerze. Musimy pamiętać, że frekwencja zależy także od aktualnie granej mapy i lepiej wygląda nienarzucanie swoich 'osobistych' wyborów.

• Właściciel
Opublikowano

Nie można wprowadzić takiego systemu do obecnego vote. Wyslij zazalenie do Valve, jesli Ci nie odpowiada, bo to ich system. Skoro takie grane sa tylko mapy to znaczy, ze takie gracze chca grac, a wybor map nie jest duzy i blokowanie czegos takiego nawet jesli bylaby taka mozliwosc - nie ma sensu.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Z tego co widze to jedynym wyjściem jest poprostu zmiana mapy przez nas na tą która nie była jeszcze grana. Dla różnorodności po prostu.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zgadzam się z Nesty i mexirrem ja sam od czasu do czasu z automatu zmieniam mapę jeśli np dust był grany jedna mapę przed. Zdarza się że daje vote wybieram mapy które nie były grane i ludzie sobie wybierają. Wiec proponuje w takich sytuacjach dać vote i niech gracze decydują czy chcą zmienić jeśli chcą to na jaka i tyle. Tu chodzi o graczy a nie o nas oni wybierają co chcą grać i na jakiej mapie się dobrze czują.

Opublikowano

Damian, tak będziemy robić. Vote na mapki których nie było :).

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności