Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Marcin
Od kiedy u nas grasz: powyżej 1 roku
Gram na serwerze: 4fun, ZM
Za co cenisz naszą sieć: Przede wszystkim za rodzinną atmosferę oraz za bardzo zorganizowane forum i administrację. I za to, że mogę zabijać Polish'a kiedy tylko chce <3
Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Nie oszukujmy się, zakochałem się w naszej sieci serwerów jak i w ludziach tutaj grających. Postanowiłem, że czas już pójść krok dalej, ponieważ codziennie gram całe dnie na serwerze jak również interesuję się wszystkim co jest na forum. 
Inne informacje o sobie: Studiuję informatykę na agh'u w Krakowie. Kocham piłkę nożną, którą od dziecka uprawiam z wieloma międzynarodowymi sukcesami. Od podstawówki gram w cs, jak zapewne każdy zaczynałem w kafejkach internetowych;D Pochodzę z Podkarpacia i uwielbiam podróżować oraz wyjechać w nasze kochane, polskie Bieszczady^^ A ogólnie to no life'uje na 4fun :P 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji.

Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili.

Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie.

Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)

• 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności