Gostek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jak postawie minę na tej mapie co taka lawa jest i ta kampa w lawie co okienko się otwiera to na tym okienku postawie mine to ban ??
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Podałbyś nazwę mapy, ew.. w większym stopniu pomógłby screen to, że na jakiejś mapie jest okno to mi nic nie mówi może komuś innemu się uda rozszyfrować mapę kolegi @UP, aczkolwiek ja mam podejrzenia co do mapy zm_aztec_kamp czy się mylę :D ?
Zasłużony Fragowicz Gracz_Polak Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Tak o tę mu chodzi
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 5 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Masz przegrane więcej niż 100 godzin i zadajesz takie pytania !?
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2015 [ HUMAN ]Zabronione: LASER - DRZWIbezpośrednio na drzwiach, np. jak na ścianie
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 8 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zakaz stawiania min na drzwiach, okienkach itp.
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi