Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 3 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2015 Izi carry :P 1 Cytuj
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 6 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2015 Carry game again :P Cytuj
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 28 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2015 8 wygranych na 10 rankedów i trafiłem na bronze 4... Potem zagrałem meczyka z kumplem premade bot ;) A u was jak tam dywizje? Tak mi się dobrze grało te 10 rankedów, ale sami widzicie efekt :P Cytuj
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ja jeszcze żadnego nie rozegrałem xd ale brat młodszy 9/10 win i bronze 3 xd ja liczę silver 1 ale zobaczymy jak będzie :) Cytuj
M.A.G.IKA Opublikowano 28 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2015 szukam kogoś kto nie może wyjść z brązu a gra na poziomie troszeczkę wyższym niż brąz po prostu ktoś kto nie może wyjść z brązu przez tzw. noob'ów którzy feed'ują : ) Cytuj
M.A.G.IKA Opublikowano 28 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2015 a tak wgl Viktor op :P Cytuj
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2015 okey jak wy tak gracie to ja zaczne jutro grać rankedy :] Cytuj
Tom Ek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2015 To co z tym team'em? Ja chętny. Gold I Cytuj
Makon Opublikowano 28 Stycznia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2015 Dobrze rozegrany mecz LB i nawet 5 Katarin nie pomoże ;)) Cytuj
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 28 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2015 szukam kogoś kto nie może wyjść z brązu a gra na poziomie troszeczkę wyższym niż brąz po prostu ktoś kto nie może wyjść z brązu przez tzw. noob'ów którzy feed'ują : ) na głównym koncie cały sezon byłem gold 2-3, jednak na innym koncie co teraz gram jestem bronz 4, bo kumpel w s4 był też bronz :D więc można pograć ;) 1 Cytuj
M.A.G.IKA Opublikowano 28 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2015 to dodaj mnie do zanjomych na lol'u nick : xXCopRoboXx Cytuj
DarQ Opublikowano 29 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2015 co sądzicie o Kaliście? Cytuj
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 29 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2015 Kalista cienka :P lepsze te postacie klasyczne (starsze) a nie nowo dodane.. Ja mam wygrane 5 meczy 2 przegrane.. jeszcze unranked :/ na temten sezon byłem silver 3 ale teraz pewnie mnie do bronze 4 wywali :(, no cóż.. kolejne 10 meczy i bedzie bronze 1 a później tylko wyżej się będę piąć :) Cytuj
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 29 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2015 Kilka godzin temu poranny rankedzik :P Aktualnie mam już serię ;) Czas kończyć szybko bronze i wbijać do goldzika ;) Cytuj
DarQ Opublikowano 29 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2015 a jak teraz warwick? bo ja ostatnio grałem w lola jak warwick na junglii kosił wszystko Cytuj
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2015 Warwick jest i byl pro. Jak mu wykurwisz op build to ADC na feedzie nie potrzeba. Na Jungle najlepszy, ale polecam go także na topa. Cytuj
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 29 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2015 Na Jungle najlepszy, ale polecam go także na topa. Najlepszy, ehe.... wystarczy stun, podrzut i warwicka nie ma ;) coraz mniej nim grają Cytuj
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2015 Mi odpowiada bo potrafię nim grać. Cytuj
Makon Opublikowano 30 Stycznia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2015 Warwick jest i byl pro. Jak mu wykurwisz op build to ADC na feedzie nie potrzeba. Na Jungle najlepszy, ale polecam go także na topa. Polecam Rengara, dużo z Wuwu nie zostanie ;PPP Cytuj
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 30 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2015 no jak rengar wskoczy :D chyba że go ww zulttuje.. to trzeba z krzaczków przyczajonym :) ja zauważyłem że na rankedy wraca poppy :D i mi jaxa banują =.= Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi