[BOT] Fraguś 0 Posted November 13, 2011 Marian- ksywa z gimnazjum Quote Share this post Link to post Share on other sites
blakk 701 Posted November 13, 2011 Kaziu Alkoholik - Od naszego miłego zajebisteg* żulka z podworka ;D Quote Share this post Link to post Share on other sites
KRYSTIAN 235 Posted November 13, 2011 Znikąd, tak jakoś sam przyszedł. Chyba coś w filmach było, i w głowie się zapamiętało. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maciej 3 Posted November 13, 2011 Od mojego imienia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dad.oF.Hax 0 Posted November 13, 2011 Kiedyś grałem mix'a i zaczeli cisnąć nas od haxów a miałem nick Dad i padł tekst Dad of hax kur** ;d i się przyjęło :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
powN 25 Posted November 13, 2011 Miałem kiedyś właśnie problem z wymyśleniem nicku i kolega mi napisał z 10 nicków i gdy ujrzałem w nich powN, to się zakochałem :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
kanix 89 Posted November 13, 2011 Tak jakoś skonstruowałem :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krakers 2 Posted November 13, 2011 Tak jakoś przyszedł mi do głowy ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ice Tea 234 Posted November 18, 2011 W sumie pomyślałem o zimnej herbacie i tak jakoś wpadło przetłumaczyć na angielski "ice tea" ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
kitkaxx 0 Posted November 27, 2011 z bajki "kitka i pom pom " z mini mini haha ;d jak z 4letnia siostra kolezanki ogladalam;p Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fajny Nick 0 Posted March 22, 2012 Nie mogłem wykombinować nicka, i tak sobie jakoś dałem ;p Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ruby93 3 Posted March 22, 2012 bo byłem gruby i mnie nikt nie lubił :( 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GET 42,237 Posted March 22, 2012 bo byłem gruby i mnie nikt nie lubił :( hahahaha :d Ja Cię lubię i to jest najważniejsze ;*:*:* Ja to w kolejności: BenQ77 - Ben od imienia Q tak jakoś lubiłem być unikalny więc dodałem Q, 7 to moja szczęśliwa, ale samo BenQ7 było głupie więc dodałem jeszcze 7. Potem skopiowali ode mnie nazwę i zobaczyłem BenQ jako reklamę na autobusie. Potem się dowiedziałem, że jest taka firma. No reklamowała mnie ^^ Potem Nesty - z przymusu przez pewną osobą musiałem sobie zmienić nick, pomagał mi przy tym bistro nasz, coś tam podał podobnego do nesty i właśnie przekształciłem na taką nazwę. Teraz Nosens, a to przez jedną osobę dla mnie ważną. Być może powrócę jeszcze do starego nicku i to z przed 3-4 lat, na razie chcę mieć taki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maciej 3 Posted March 23, 2012 O moim nicku to trochę dużo panowie mówić, na początku było "jak masz lagi to kup neta" - to jakoś tak wymyśliłem dla śmiechu, następnie również w tym samym czasie co używałem "jak~~" też miałem name Beafraid. Następnie skróciłem go do samego Beaf. (na pewnej wspaniałej sieci czyt. cs-df.pl) no i chyba ten name wspominam do dzisiaj jako chyba najlepszy, powodów jest dużo. No a aktualnie mam name Maciej - to już chyba każdy wie skąd co? OD MOJEGO IMIENIAAA! :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
-=Krzysiek=- 0 Posted May 4, 2012 Mój nick od imienia i od namowy kumpla na napisanie imienia z -=/=- Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zyx 0 Posted May 4, 2012 Mój nick wcale nie miał brzmieć "dupa" :D Wymyślając go pomyślałem o Asie z kart, ale sam nick As mi nie podchodził i podwoiłem s. Wyszło jak wyszło xD Quote Share this post Link to post Share on other sites
KluseK 1 Posted May 8, 2012 Jadłem kluski i wpadłem na myśl ze dam sobie nick KluseK :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
tsnf 0 Posted May 9, 2012 TsnF-Tajemniczy Smark Na Firance jakoś tak przy piwku wyszło :d Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adek d(-.-)b 0 Posted May 9, 2012 Adek - tak na mnie mówią :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
pig wild 0 Posted May 15, 2012 No bo, ten tego, dziki i świński to jest, lecz aby ładniej wyglądało przetłumaczyłem na angielski Quote Share this post Link to post Share on other sites
NoLife`' 0 Posted July 23, 2012 NoLife - tak na szybkiego przyszło do głowy ;] W grze Makejuk bo moja sąsiadka ma debilne dziecko co nie umie wymawiać poprawnie chociaż już dawno powinno normalnie gadać. No i ten mały smród tak wymawia moje imię:> Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kasto 1,356 Posted July 23, 2012 KASTOrama od sklepu castorama żeby nie było że reklamuje podmieniłem "c" na "k" :D no a Remontujesz? dodałem bo tak samo KASTOrama goło wygląda :D przyznam że nick nosze już ze 2 lata próbowałem coś zmieniać ale zawsze wracałem do tego i zostało /na forum Kasto jako skrót no i liczba 23 moja ulubiona /dzień urodzin:D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Didek 38 Posted January 8, 2013 Didek- każdy tak mówi mi w szkole Quote Share this post Link to post Share on other sites
@lien[SoD] 0 Posted January 8, 2013 @lien - od nazwy ksenomorfów moich ulubionych zwierzaczków z serii filmów Obcy :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sh!q 0 Posted January 8, 2013 ` vEq = Na necie znalazłem Faq i vaq i zmieniem sobie na vEq ;d Quote Share this post Link to post Share on other sites